GOSSIP

Παρουσιαστής είδε την Παναγιώταρου πριν τις πλαστικές και έπαθε σοκ

Το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ως την εντυπωσιακή ξανθιά πρώην παίκτρια του My Style Rocks και πρόσφατα έγινε γνωστό πως οριστικοποιείται το διαζύγιό της με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Και τώρα ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, εμφανίστηκε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για το διαζύγιο, αλλά η συζήτηση που ακολούθησε για τις αλλαγές που έκανε στην εμφάνισή της η πρώην σύζυγός του, μάλλον δεν θα αρέσει καθόλου στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Ισχύει ότι έχουμε κάνει κάποια πράγματα με την Αλεξάνδρα, τα έχει δεχτεί και η ίδια και τα έχει πει. Ήταν άδικο που είχαν πάρει φωτογραφίες της Αλεξάνδρας από όταν ήταν 12 χρονών και τις σύγκριναν με το 25χρονο. Για τον γάμο η Αλεξάνδρα με έβαλε να κάνω ένα μπότοξ.

Οι σχέσεις μας είναι καλές, φιλικές, τυπικές, επικοινωνούμε συχνά. Δεν έχουμε να μοιράσουμε κάτι. Είμαστε στις διαβουλεύσεις του διαζυγίου, μιλάνε οι δικηγόροι μεταξύ τους, το έχουμε προχωρήσει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Μετά από τις παραπάνω δηλώσεις, ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε να δει το πριν και το μετά. Αυτό που αντίκρισε τον άφησε με το στόμα ανοιχτό.

«Είναι άλλη γυναίκα. Την έχει αλλάξει τελείως. Έχει καμία σχέση η γυναίκα αριστερά με τη γυναίκα δεξιά; Η γυναίκα μόνη της το λέει, είναι άλλη γυναίκα!», αναφώνησε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!