GOSSIP

Ο Τσιμιτσέλης και άλλοι ηθοποιοί στέλνουν μήνυμα κατά της βίας με νέο βίντεο

Μια πρωτοβουλία του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Φιόνας Γεωργιάδη, για τη δημιουργία ενός νέου βίντεο που έγινε με αφορμή μια ημερίδα που διοργανώνει η κυπριακή κυβέρνηση, στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας και της κακοποίησης.

Μέσα από αυτό το βίντεο οι ηθοποιοί προτρέπουν τα θύματα να μιλήσουν τονίζοντας ότι η κακοποιητική εμπειρία δεν είναι ταμπού.

Το βίντεο έγινε με αφορμή την διαδικτυακή ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου 2021 (15:00-18:00), υπό την αιγίδα της επιτρόπου Ισότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας και χαιρετισμό θα απευθύνει η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση»: Συμβαίνει… μπορεί να συμβεί σε μένα, σε σένα, σε όλους μας, γράφουν οι ηθοποιοί Αθερίδης Θοδωρής, Ανδρούτσου Μαρία, Βραχάλη Χριστίνα Γεωργιάδη Φιόνα, Γρηγορόπουλος Χάρης, Δρούκα Φαίδρα, Ηλίας Μελέτης, Κολοβός Αναστάσης, Κορινθίου Μαρία Λάμη Νίκη, Λάρμου Βαρβάρα, Παπασιδέρη Κατερίνα, Πάχου Μιρέλα και Τσιμιτσέλης Γιάννης, που δημοσίευσαν το βίντεο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!