GOSSIP

Κατηγορούν την Markle πως έκανε bullying σε υπαλλήλους του παλατιού

Μπορεί η έγκυος Meghan Markle και ο σύζυγός της να ετοιμάζονται για το σάλο που αναμένεται να προκαλέσει η τηλεοπτική συνέντευξη που οι δυο τους παραχώρησαν στην Oprah Winfrey και η οποία θα μεταδοθεί σε λίγες μέρες, αλλά παράλληλα σάλο προκαλούν και οι αποκαλύψεις στο βρετανικό Τύπο για τη συμπεριφορά της Meghan όσο αυτή ζούσε στο βρετανικό παλάτι.

Η συνέντευξη στην Oprah θα μεταδοθεί στις 7 Μαρτίου και ήδη από τα τρέιλερ είναι φανερό πως το ζευγάρι σκοπεύει να παραθέσει όλους τους λόγους που το οδήγησαν στο... Megxit αναφέροντας τα δεινά που περνούσαν όσο ζούσαν στη Μεγάλη Βρετανία στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας.


Ωστόσο τώρα, δημοσίευμα στους Times του Λονδίνου, αναφέρει πως υπάλληλοι του παλατιού κατηγορούν την Meghan Markle για εργασιακό εκφοβισμό.
 

Πηγές των Times του Λονδίνου ανέφεραν ότι η Δούκισσα όσο ζούσε στο Kensington μετά τον γάμο της με τον Harry ασκούσε τόσο αφόρητη πίεση στο προσωπικό που κατέληγαν να κλαίνε.

Σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό, μέλος του βασιλικού προσωπικού που την αντιμετώπισε κατά μέτωπον φέρεται να είπε σε συνάδελφό του ότι «έτρεμε» από τη σύγχυση.

Δύο ακόμη από τα παλαιότερα μέλη του προσωπικού φέρεται να δέχτηκαν τόσο bullying που οδηγήθηκαν σε παραίτηση.

Ένα τρίτο δήλωσε ότι η Δούκισσα εξευτέλισε τους υπαλλήλους της ενώ ένας άλλος πρώην υπάλληλος δήλωσε ότι ήταν χειριστική και συναισθηματικά σκληρή.

Σύμφωνα με τους Times ο εκπρόσωπος Τύπου του ζευγαριού εκείνη την περίοδο, Jason Knauf, έκανε αναφορά της συμπεριφοράς αυτής τον Οκτώβριο του 2018 προσπαθώντας να προστατέψει το προσωπικό.

Στο σχετικό email που έστειλε φέρεται να έγραψε: «είμαι πολύ προβληματισμένος καθώς η Δούκισσα έκανε bullying σε σημείο που να αποχωρήσουν δύο βοηθοί της. Η αντιμετώπιση του ενός ήταν απαράδεκτη. Έχουμε την μία αναφορά μετά την άλλη από άτομα που ήταν μάρτυρες μη αποδεκτής συμπεριφοράς απέναντι στον άλλον. Φοβάμαι ότι τίποτα δεν θα γίνει».

Η εφημερίδα επικαλείται την πηγή της η οποία αναφέρει πως ο Harry μετά την αναφορά αυτή συναντήθηκε με τον Knauf και τον παρακάλεσε να κουκουλώσει το ζήτημα. Ο δικηγόρος του ζεύγους αρνείται τη συνάντηση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ή γράφεται ότι η Δούκισσα του Sussex κακομεταχειρίζεται τους υπαλλήλους της. Από τη στιγμή που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, οι βοηθοί της παραιτούνταν ο ένας μετά τον άλλον, προκαλώντας σούσουρο στον βρετανικό Τύπο, που βρήκε την ευκαιρία να της επιτεθεί σφοδρά για τη συμπεριφορά της.

Σε μία περίπτωση μάλιστα, η βοηθός που αποχώρησε ήταν διορισμένη από την ίδια τη Βασίλισσα και ανήκε στο προσωπικό της πολλά χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!