GOSSIP

H Kim Kardashian δείχνει πως η κόρη της North έχει μεγάλο ταλέντο [εικόνα[

Μπορεί η Kim να κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West, αλλά και οι δυο λατρεύουν τα 4 παιδιά που έχουν αποκτήσει και διεκδικούν κοινή κηδεμονία μετά το διαζύγιο και η Kim όλο καμάρι μας έδειξε πως η μεγάλη κόρη της North έχει μεγάλο ταλέντο στη ζωγραφική.

Η 40χρονη Kim έχει επιλέξει να μην κάνει καμιά ανάρτηση στα social media για την προσωπική και οικογενειακή ζωή της, μετά την αποκάλυψη της κατάθεσης της αίτησης διαζυγίου, αλλά έκανε μια εξαίρεση για χάρη της κόρης της North.


Η 7χρονη North, ζωγράφισε μια λάδια σε μουσαμά ένα τοπίο με μια λίμνη και ένα χιονισμένο βουνό και η διάσημη μητέρα της ανέβασε το "έργο" της στο Instagram γράφοντας όλο καμάρι: «Απλά έπρεπε να το ανεβάσω αυτό στο main feed μου γιατί είναι ένας κλασικός North πίνακας»,

Η ανάρτηση συγκέντρωσε αμέσβς εκατομμύρια likes, αλλά δεν έλειψαν και τα... πικρόχολα σχόλια όπως το γεγονός πως ο πίνακας θυμίζει αυτούς του τηλεοπτικού ζωγράφου Bob Ross ή ατάκες πως η Kim μάλλον θέλει να βάλει τον πίνακα σε πλειστηριασμό για να βγάλει ακόμη περισσότερα χρήματα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!