GOSSIP

Ρένος Ρώτας: «Το μόνο που χρωστάω στον Λιγνάδη είναι δύο μπούφλες»

Ο ηθοποιός Ρένος Ρώτας, υπήρξε στο παρελθόν ένας από τους μαθητές του Δημήτρη Λιγνάδη και μετά τη σύλληψή του και την αποκάλυψη του κατηγορητηρίου εις βάρος του άλλοτε "δασκάλου" του προχώρησε σε "σκληρές" τηλεοπτικές δηλώσεις.

Ο ηθοποιός, που αποφοίτησε από την σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2014, υποστήριξε πως μέχρι πρότινος θεωρούσε ότι χρωστάει στον κ. Λιγνάδη, γιατί τον βοήθησε χωρίς να τον φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση και ήταν για αυτόν δάσκαλος, είδωλο και πρότυπο.

«Συνειδητοποιώ με όλα αυτά που γίνονται πως το μόνο που του χρωστάω είναι δύο μπούφλες. Το ζήτημα είναι πολύ χοντρό. Και μόνο που μαζεύονται όλα αυτά γύρω από το όνομά του, έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Δεν είχα ακούσει τέτοιες ιστορίες, δε θυμάμαι κάτι που να θεωρείται επιλήψιμο από εκείνη την περίοδο. Μου φαίνονταν όλα ρόδινα, ίσως γιατί είχα μαγευτεί από το θέατρο, ίσως γιατί είχα παρασυρθεί από τις πρόβες; Και τώρα νιώθω αφελής».

Με τις καταγγελίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα, έχει απογοητευτεί και στενοχωρηθεί. Ο ίδιος, όπως υποστήριξε, δεν άκουσε ποτέ σχετικές ιστορίες ούτε ήταν μάρτυρας κάποιας περίεργης κατάστασης.

«Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πιστέψω, αλλά δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Δεν θα μπορούσε να γίνει τέτοιος χαμός και να μην έχει γίνει τίποτα. Θα ήθελα να μην ισχύει τίποτα γιατί για μένα ήταν δάσκαλος, είδωλο και πρότυπο», είπε χαρακτηριστικά.

Για την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, αναρωτήθηκε πώς γίνεται να μη γνώριζε. «Άλλο υποκριτική και άλλο υποκρισία. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται κριτήριο υπεράσπισης  το “δεν ήξερα”» είπε.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!