GOSSIP

Ξέσπασε μέσω twitter η Χρηστίδου για την εξέλιξη της υπόθεσης Μπεκατώρου

Η απόφαση των εισαγγελικών Αρχών να βάλουν στο αρχείο τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου και να μην προχωρήσουν σε καμία δίωξη, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Θυμίζουμε πως το #metoo κίνημα στην Ελλάδα, ξεκίνησε μετά από μια συνέντευξη που έκανε η Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας, η οποία και τόλμησε να μιλήσει για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η ίδια, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου και προκαλώντας τσουνάμι σχετικών καταγγελιών και στον καλλιτεχνικό χώρο.


Ωστόσο χθες ανακοινώθηκε πως σύμφωνα με την Εισαγγελία Αθηνών, η παρέλευση 24 ετών από την διάπραξη του υπό διερεύνηση αδικήματος, δεν επέτρεψε στις εισαγγελικές αρχές να προχωρήσουν σε περαιτέρω έρευνα σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση της Μπεκατώρου.


Αυτή η είδηση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.


Μεταξύ αυτών που έσπευσαν να εκφράσουν την οργή τους για αυτή την εξέλιξη, ήταν και η γνωστή παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία ξέσπασε μέσω twitter γράφοντας: «Στο αρχείο. Η καταγγελία που προσπάθησε να αλλάξει αυτή τη χώρα. Μετά ζητάτε δικαιοσύνη, ησυχία, φρονιμάδα.. Αυτό όμως που πραγματικά ζητάτε, είναι πίσω από κλειστές πόρτες, να σας επιτραπεί με την ησυχία σας να αρχειοθετηθείτε. Και στη συνέχεια αμόλυντοι να συνεχίσετε. #μπεκατώρου»
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!