GOSSIP

Και η Παπουτσάκη μίλησε για τη "δύσκολη" συνεργασία της με τον Κιμούλη

Μετά τις αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκα και της Κατερίνας Γερονικολού, για τα όσα βίωσαν όταν συνεργάστηκαν με το γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη, έχουν ανοίξει πολλά στόματα, που αναφέρουν παρόμοια περιστατικά λεκτικής βίας. Τώρα αυτό έκανε και η 42χρονη ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία επίσης μίλησε στην τηλεόραση, για τη δύσκολη συνεργασία που είχε με τον Κιμούλη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Είμαι εδώ και στέκομαι στο πλευρό κάθε γυναίκας ή άνδρα που έχει να καταγγείλει μια περίπτωση που τον έκανε να αισθανθεί ότι ξεπέρασε τα όριά του και ο άλλος άνθρωπος κάνοντας κατάχρηση της εξουσίας του προσπάθησε να παραβιάσει τα δικαιώματα και τα όρια κάποιου άλλου ανθρώπου είναι κάτι που το στηλιτεύω ξεκάθαρα και πιστεύω ότι πρέπει να ταχθούμε όλοι υπέρ αυτής της προσπάθειας.
 

Στο βαθμό του να προβώ σε μια τέτοια καταγγελία όχι ευτυχώς, ίσως γιατί ήμουν και τυχερή και ίσως έβαλα τα όριά μου.

Ίσως το timing ήταν τέτοιο που περιχάρακωσα τη δική μου παρουσία σε αυτή την παράσταση. Τους πρώτους μήνες ήταν πολύ δύσκολα τα πράγμα, έχασα τη φωνή μου και ζορίστηκα πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα ήταν μια πολύ δύσκολη συνεργασία. Από ένα σημείο και μετά που έχασα τη φωνή μου δεν είχαμε καμία απολύτως επαφή.

Κλείστηκα στο καμαρίνι μου. Ήταν μια δύσκολη συνθήκη.

Οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία, αυτό που έχει σημασία είναι ότι υπήρξε παραβίαση και είναι μια συνεργασία που σαφώς δε θα ξαναέκανα, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση καμία.

Επειδή ολοκληρώνω τους κύκλους των συνεργασιών μου και αυτή είναι μια βασική επιδίωξή μου να φέρομαι με επαγγελματισμό έκανα την καρδιά μου πέτρα και συνέχισα. Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορώ να καταλάβω καταστάσεις που μπορεί να πήγαν παραπέρα και να ήταν ακόμη πιο δύσκολες και παρεμβατικές.

Εγώ μπόρεσε ενδεχομένως και το διαχειρίστηκα…. Μπορώ να καταλάβω επειδή ήμουν η τρίτη αντικαταστάτρια πως μπορεί να ήταν πριν τα πράγματα. Αισθάνομαι πως αυτό συμβαίνει σε όλους τους χώρους, οπότε είναι μια παρότρυνση όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να μιλήσουν…. Ενδεχομένως να υπήρχε μέχρι τώρα ομερτά αλλά έπρεπε να σταματήσει», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!