GOSSIP

Ο Κωστόπουλος θεωρεί ρατσιστικά τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τη Λιόλιου

Τις τελευταίες μέρες ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς αποκαλύφθηκε ο δεσμός του με την τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, ενώ προκάλεσε σάλο και το ταξίδι του στο Ντουμπάι την περίοδο των εορτών.

Ο 66χρονος παρουσιαστής, επιχειρηματίας και πρώην εκδότης και η 26χρονη τραγουδίστρια πήγαν μαζί σε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο Ντουμπάι, που προκάλεσε πολλά σχόλια, για τους celebrities, οι οποίοι, παρά το lockdown στην Ελλάδα, έκαναν glam διακοπές στο αραβικό εμιράτο.


Παράλληλα γράφτηκαν στα social media αμέτρητα ειρωνικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας του Πέτρου Κωστόπουλου και της Κατερίνας Λιόλιου και μάλιστα έγινε viral, το σχόλιο πως η Κατερίνα έστειλε sms τον κωδικό 4 στο 13033 που είναι βοήθεια σε ηλικιωμένο για να δει τον Πέτρο Κωστόπουλο.


Ο ίδιος ο Πέτρος έχει πλέον επιστρέψει στην Ελλάδα και με κείμενό του που δημοσιεύτηκε στο znews.gr ξέσπασε κατά πάντων.

«Ήμουνα Ντουμπάι. Όπως ήμουνα και σε άλλες χώρες τελευταία. Πήγα γιατί μία από τις εταιρείες που δουλεύω έχει έδρα εκεί και είχε οργανώσει επαγγελματικά μίτινγκ. Kinder έκπληξη η Πρωτοχρονιά εκεί. Και σε ελληνικό μαγαζί. Που χάρηκα που τα παλικάρια που το ‘χουν από τη Μύκονο το έκαναν το νούμερο ένα του Ντουμπάι. Μετά, πάλι δουλειά. Γνωστό σε πολλούς το γεγονός. Πριν καταδικαστώ σε θάνατο από πανελάκηδες, ουδείς με πήρε να με ρωτήσει, παρότι όλοι στον χώρο της τηλεόρασης είναι γνωστοί ή φίλοι (λέμε τώρα). Χλίδα και κοινωνική αναλγησία. Ξεφτίλα! Με τον κορονοϊό στη βαλίτσα θα γυρνάγαμε από κει. Μου έστειλαν μηνύματα και άνθρωποι που ζουν σε τέτοιο πλανήτη που δεν ήξεραν ότι επιτρέπονται τα ταξίδια. Και έβριζαν γιατί εμείς δήθεν φύγαμε παράνομα ως επώνυμοι. Ούτε οι οπαδοί του Τραμπ δεν είναι τόσο βλαχαδερά», τόνισε μεταξύ άλλων.

Στην συνέχεια, μάλιστα, αναφέρθηκε και στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος βρισκόταν και εκείνος στο Ντουμπάι εκείνες τις ημέρες, αλλά και σε άλλους Έλληνες οι οποίοι εργάζονται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτ. «Σκόνη τον έκανα τον Τσιτσιπά στο τάι μπρέικ! 7-5! Ήρθε δεύτερος στα μπινελίκια. Παρότι είναι εκεί για προπονήσεις. Οι διάφοροι άλλοι κοσμικοί, δεκάδες, έφυγαν στον πρώτο γύρο. Τα πολυβόλα σημάδεψαν συγκεκριμένα. Από τους πυροβολισμούς ξέφυγαν και διάφορες χαριτόβρυτες υπάρξεις που διαφήμιζαν τη «βασιλική» τους παραμονή εκεί και που θα σήκωναν αρκετό κράξιμο. Δούλευα εκεί, λοιπόν, όπως δούλεψε και ο Κορκολής, οι μετρ και τα γκαρσόνια και άλλοι 8 χιλιάδες Έλληνες που βρίσκονται εκεί εδώ και χρόνια, δουλεύοντας σε εταιρείες των Εμιράτων. Και καλά έκαναν και σηκώθηκαν και έφυγαν από ‘δω! Τους ζηλεύω! Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός μια μέρα. Εκεί έκαναν όλοι Πρωτοχρονιά. Μαζί με κάνα δυο χιλιάδες μη σελέμπριτι Έλληνες τουρίστες και καμιά 100 χιλιάδες -υποθέτω- Ευρωπαίους, που ήρθαν για γιορτές. Αυτοί πήραν χάρη στη χώρα τους, κανείς δεν ασχολήθηκε. Πουθενά. Παρότι πραγματικοί σελέμπριτι, καραστάρ. Δεν έκραξε κανένας ούτε στο Τορίνο ούτε στην Πορτογαλία τον Ρονάλντο, παρότι αθλητής. Και ουδείς στην Ελβετία έκανε την αλητεία να καταραστεί τον Φέντερερ όπως έκαναν οι Έλληνες στον Τσιτσιπά».

Τέλος, ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε και στα ρατσιστικά σχόλιο που δέχθηκε για τη διαφορά ηλικίας με την Κατερίνα Λιόλιου και τη φημολογούμενη  σχέση τους.

«Ξέρετε τι είναι ρατσισμός λοιπόν στο 2021. Και ρωτάω, δήθεν ευαίσθητα πλάσματα των πάνελ και των social media, που πολλοί ανήκετε σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες και έχετε πέσει θύματα ρατσισμού: Το να κράζεις κάποιον για την ηλικία του και τη διαφορά που έχει με υποτιθέμενη κοπέλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟ; Ή ΟΧΙ;; Βλέπω άτομα που σε παλιές εποχές θα μάζευαν γιαούρτια να κριτικάρουν και να καταδικάζουν χωρίς έλεος. Εσύ διαλέγεις στο κρεβάτι σου όποιον θέλεις και καταδικάζεις όποιον κράζει. Σωστά; Το να λες συνέχεια με έκπληξη τη διαφορά ηλικίας, τι είναι, αγοράκι/κοριτσάκι μου; Έστω και αν για το παραμύθι, με αποκαλείς και γοητευτικό. Έλα, ρε! Εγώ νόμιζα ότι είπες ότι μία γυναίκα θα έστελνε το 4 για βοήθεια σε ηλικιωμένο για να με δει. Με είδες σε φωτογραφίες στο Instagram και είμαι μπαταρισμένος πολύ, ραμολί, και είπες να το πεις για το 4. Εκτός εάν κι εγώ και όσοι είναι κοντά μου εξαιρούνται και από τον αντιρατσισμό. Επειδή έκανα μια ωραία ζωή εδώ και 40 χρόνια με τα λεφτά που έβγαλα από τη δουλειά μου και εσύ δεν πρόκειται να την κάνεις ποτέ, σου φταίω; Επειδή έκανα μια ωραία οικογένεια που έσπασε τα ρεκόρ διάρκειας στη σόουμπιζ; Που δεν παρακάλεσα κανέναν; Ή μήπως γιατί επιμένω να θεωρώ ότι όπως και όλες οι επιλογές, το να είσαι λευκός, άντρας και στρέιτ είναι κι αυτή μια κανονική υπόθεση; Όπως σέβομαι, θέλω να με σέβονται. Ό,τι μαλακία και να ‘κανα, και πολλές έχω κάνει στη ζωή μου, ακολουθώ αυτό που λέει ο Τζακ Κέρουακ Live, travel, adventure, bless and don’t be sorry».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!