GOSSIP

O Λευτέρης Πανταζής μίλησε για την Ασημίνα του Survivor [βίντεο]

O δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, σε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις του, μίλησε για τη γνωριμία και τη συνεργασία που είχε με την Ασημίνα Ιγγλέζου, τη νέα παίκτρια που πρόσφατα προστέθηκε στην ομάδα των Μαχητών του Survivor.

Παράλληλα ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον αριθμό τω γυναικών με τις οποίες έχει... πάει και το νούμερο που ανέφερε  ο Γιάννης Σπαλιάρας ωχριά σε σύγκριση με αυτό που είναι ο Λευτέρης Πανταζής! 


«Μπορεί να έχω πάει και με πιο πολλές από 4.000 γυναίκες. Αφού είμαι 40 χρόνια φίρμα. Και με μία να πήγαινα κάθε μέρα... Δεν θέλω να διαφημίζω με πόσες έχω πάει και τι έχω κάνει. Όλες αυτές τις κυρίες που έχω πάει τις ευχαριστώ πολύ, γιατί κι εγώ πέρασα πολύ ωραία μαζί τους και αυτές πολύ ωραία μαζί μου», ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.

Επίσης, αναφέρθηκε στην Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία συμμετέχει στο Survivor 4, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο βίντεο - κλιπ του τραγουδιού του "Αγάπα με", όπου η ίδια εμφανιζόταν ημίγυμνη..

 

«Ήμουν σε μία εκπομπή και ήταν εκεί. Με εντυπωσίασε με το σώμα της και τη ρώτησα αν θα ήθελε να συμμετάσχει. Όταν μετά από ένα χρόνο κάναμε το βίντεο - κλιπ, ήρθε και έπαιξε. Πάθαμε ένα ψιλο - σοκ!», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!