GOSSIP

Ο Πέτρος Κωστόπουλος δίνει εξηγήσεις για το ταξίδι του στο Ντουμπάι

Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες, για την πληθώρα Ελλήνων celebrities που βρέθηκαν για Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο Ντουμπάι.

Συγκεκριμένα, κάνουν το γύρο των social media, προκαλώντας πληθώρα σχολίων για τη συμπεριφορά της "ελίτ" εν μέσω lockdown, μια σειρά από πλάνα από το new year’s eve gala που διοργάνωσε το διαβόητο μυκονιάτικο στέκι Nammos στο Ντουμπάι, αλλά και πλάνα με άλλους Έλληνες, όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που φαίνονται να διασκεδάζουν σε άλλα κοσμικά στέκια του Ντουμπάι χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο προστασίας κατά του κορωνοϊού.


Στο λαμπερό πάρτι του Nammos Dubai παραβρέθηκε και ο επιχειρηματίας και πρώην εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος και η τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, με την οποία φημολογείται πως έχει δεσμό.
 

Μιλώντας στο enikos.gr, ο Πέτρος Κωστόπουλος λέει: «Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό» και απαντά με σαφήνεια στους απανταχού επικριτές ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη. Είναι μάλιστα και βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai, ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα».

«Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο. Déjà vu!» προσθέτει ο εκδότης και παρουσιαστής στο enikos.gr.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας όσοι επιστρέψουν σήμερα, Κυριακή 3 Ιανουαρίου, με τη μεσημεριανή πτήση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το Ντουμπάϊ θα πρέπει να έχουν πάνω τους αποτελέσματα μοριακού τεστ. Διαφορετικά δεν θα γίνει δεκτή η είσοδός τους στη χώρα. Επίσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δόθηκε εντολή από τον Νίκο Χαρδαλιά να περάσει το σύνολο των επιβατών από rapid test στο αεροδρόμιο. Για την εφαρμογή αυτών των μέτρων έχε ενημερωθεί και ο Πρωθυπουργός. Όσοι επιστρέφουν από το Ντουμπάι θα μπουν σε τριήμερη καραντίνα υποχρεωτικά, όπως προβλέπεται από τον σχετικό νόμο. Η ανησυχία εντείνεται από το γεγονός ότι στο Ντουμπάι λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων και των πάρτι παρατηρήθηκε έξαρση των κρουσμάτων τα τελευταία 24ωρα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!