GOSSIP

Συγκινεί η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα για τον Πύρρο Δήμα [εικόνα]

Στις αρχές του νέου έτους θα μεταδοθεί τηλεοπτικά η τελετή απονομής των φετινών MAD VMAs, όπου ο frontman του συγκροτήματος Μέλισσες, απέσπασε το βραβείο για το "τραγούδι της χρονιάς" και μάλιστα το παρέλαβε από τον Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα.

Ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία από τη βράβευσή του και έγραψε τα ακόλουθα λόγια φανερώνοντας το πόσο μεγάλη εκτίμηση τρέφει για τον Πύρρο Δήμα.


«Δεν ήξερα με τι να χαρώ περισσότερο…

Με το πρώτο μου προσωπικό βραβείο ή με το γεγονός ότι το παραλαμβάνω από τον Πύρρο Δήμα.

Αυτά τα χέρια σήκωσαν στην κορυφή του κόσμου την Ελλάδα αλλά και τις ψυχές όλων των Βορειοηπειρωτών. Δεν θα ξεχάσω ποτέ που ήμουν πιτσιρικάς και βλέπαμε  με τους γονείς μου τους Ολυμπιακούς Αγώνες και συγκεριμένα τη στιγμή που ήταν πλέον “κάτω από τη μπάρα” ο Πύρρος και κοιτούσε δεξιά κι αριστερά με ένα  χαμόγελο σαν να ‘λεγε “κοιτάχτε, έχω κι άλλο”.

Είχε τελικά κι άλλη δύναμη, κι άλλη ψύχη να δώσει για όλους μας... Κάθε φορά που ο Πύρρος τα κατάφερνε αποκτούσα κι εγώ δύναμη και πίστη στον εαυτό μου. Ήταν ο ήρωας μου. Σήκωνε στην πλάτη του τα βάρη τα δικά μου αλλά και των υπολοίπων συντοπιτών του και μας έδινε μια ξαλαφρωμένη ανάσα υπερηφάνειας και δύναμης», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας, δημοσιεύοντας φωτογραφία από την βράβευση.


Και κατέληξε: «Αυτό το βραβείο το αφιερώνω σε κάθε νέο που θέλει να σπάσει τα όρια της “μειονότητας” που ίσως να του έχουν επιβληθεί. Και δεν αναφέρομαι  μόνο στις εθνικές μειονότητες.  Τα μεγάλα όνειρα το κάνουν αυτό.

Σε βγάζουν απ΄το μικρό σου δωμάτιο στις γειτονιές του Κόσμου. Τα όνειρα μας δεν έχουν  ούτε τοίχους ούτε ταβάνια».

Οι διαδικτυακοί του φίλοι γέμισαν την ανάρτηση με likes και σχόλια, ενώ μεταξύ αυτών ήταν και η παγκοσμίου φήμης Rita Wilson, που κατάγεται από το ίδιο χωριό με τον Χρήστο Μάστορα και κυκλοφόρησαν μαζί, από την Panik Records, το διεθνές ντουέτο «Let Me Be».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christos Mastoras (@xmastoras)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!