GOSSIP

Ο Βαλάντης έκανε μια ανάρτηση για το Νότη που προκαλεί σχόλια [εικόνα]

Η πρόσφατη σύλληψη του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, για κατοχή όπλου με άδεια που είχε λήξει και κατοχή ναρκωτικών έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο.

Ο δικηγόρος του Νότη Σφιακιανάκη, ο Αλέξης Κούγιας, κάνει λόγο για "διαπόμπευση και ψευδείς ειδήσεις" και σε νέα συνέντευξή του στο Secret των Παραπολιτικών τονίζει πως «για την πρώτη κατηγορία δεν μπορούμε να προβάλλουμε τίποτα, γιατί πράγματι κατείχε ένα όπλο χωρίς άδεια, παρά το ότι επί 17 χρόνια είχε έννομη άδεια. Τα τελευταία τρία χρόνια, και ειδικά μετά τις δηλώσεις του για τα μνημόνια, δεν του ανανέωσαν την άδεια».

Μετά την συμφωνία της Τετάρτης να μην εισαχθεί η δικογραφία για εκδίκαση, αφού ο κύριος Νότης Σφακιανάκης έχει αφεθεί ελεύθερος και, λόγω COVID, η φύση της υποθέσεως δεν είναι από αυτές των οποίων επιτρέπεται η εκδίκαση με κυβερνητική απόφαση. Μας δίνεται ο χρόνος να ανανεώσουμε την παλιά άδεια ή να εκδώσουμε νέα άδεια, καθώς ο Νότης Σφακιανάκης τηρεί όλες τις προϋποθέσεις.

Σε ότι αφορά τη δεύτερη κατηγορία, ο ανακριτής εξαρχής ήταν κατηγορηματικός ότι δεν έχει σχέση με τη χρήση ναρκωτικών. Αν γινόταν την Τετάρτη το δικαστήριο, θα αποδεικνύαμε τι έχει γίνει ακριβώς και είμαι βέβαιος πως θα αθωωθεί. Αυτό που έχει στεναχωρήσει τόσο εκείνον όσο και εμένα είναι η διαπόμπευση του.

Με παράνομο τρόπο, η Αστυνομία δέκα λεπτά μετά τη σύλληψη του, δημοσιοποίησε το γεγονός και, έτσι, από τις 11 το βράδυ όλα τα sites είχαν το όνομα του, ενώ στη συνέχεια συνδικαλιστές της Αστυνομίας παρανόμως δημοσιοποιούσαν το περιεχόμενο των φακέλων που αφορούν την αδειοδότηση του για την κατοχή όπλου και διέδιδαν ψευδείς ειδήσεις».

 

Ο τραγουδιστής Βαλάντης, ήταν μεταξύ αυτών που τις τελευταίες μέρες έσπευσε να σχολιάσει τη σύλληψη του συναδέλφου του με μια ανάρτηση που προκάλεσε πολλά σχόλια.

 

Ο ίδιος πόζαρε με ένα... περίεργο τσιγάρο στο χέρι και έγραψε στη λεζάντα: “Support Notis”  και πρόσθεσε «Αφού δε το έκανε ήδη ο Σεφερλής είπα να προλάβω να το κάνω εγώ…Πάντα με χιούμορ, μη το ξεχνάμε…!

Notis Forever!»

Βέβαια ο τραγουδιστής δέχθηκε και πολλά αρνητικά μηνύματα για αυτή την ανάρτηση απαντώντας: δε στηρίζω, δε κατακρίνω…αυτή είναι δουλειά άλλων ανθρώπων…..Εγώ σατιρίζω…!!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!