GOSSIP

H Rihanna είναι ερωτευμένη και μάθαμε ποιος είναι ο διάσημος σύντροφός της

Όλα δείχνουν πως ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα της διάσημης τραγουδίστριας και fashion designer Rihanna και μάλιστα πλέον έχει πλάι της ένα διάσημο ράπερ.

Στις αρχές της φετινή χρονιάς έγινε γνωστό πως η Rihanna χώρισε με τον πάμπλουτο Σαουδάραβα μεγιστάνα επιχειρηματία Hassan Jameel, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό για σχεδόν 3 χρόνια.


Έκτοτε η pop star δεν είχε αποκαλύψει τίποτα για την προσωπική ζωή της, αν και είχαν φουντώσει οι φήμες πως είναι ζευγάρι με τον ράπερ A$AP Rocky.


Και τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν καθώς δημοσιεύματα, αποκαλύπτουν πως οι δύο σταρ είναι μαζί και μάλιστα εδώ και αρκετό καιρό.


Σύμφωνα με το People που επικαλείται πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας, οι δυο τους είναι ζευγάρι, αλλά η είδηση έγινε γνωστή πρώτα μέσω του Page Six που μετέδωσε το ότι το περασμένο σαββατοκύριακο εθεάθησαν να απολαμβάνουν το δείπνο τους με φίλους στη Νέα Υόρκη.


Κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα, ενώ η Rihanna απλά φρόντισε τις τελευταίες ώρες να χαρίσει στους φαν της νέες σέξι πόζες της με εσώρουχα, από τη νέα γιορτινή συλλογή που λανσάρει από το δικό της brand "Savage X Fenty".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!