GOSSIP

H Τούνη έχει νέο δεσμό αλλά εξηγεί γιατί δεν λέει τίποτα για τη σχέση της

Μέσω απαντήσεων που έδωσε σε πρόσφατο Q&A στο Διαδίκτυο, σε ερωτήσεις που της έκαναν οι φαν της, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Ιωάννα Τούνη, επιβεβαιώνει τα σενάρια που την θέλουν να είναι ξανά ερωτευμένη, αλλά εξηγεί και το λόγο που θέλει να κρατήσει κρυφή της σχέση της.

Η Ιωάννα πέρυσι μετά το χωρισμό της με τον Νώντα Παπαντωνίου, έκανε ένα δεσμό με τον Θεσσαλονικιό επιχειρηματία Χρήστο Τσεβρεντζή, αλλά μετά ξέσπασαν σκάνδαλα με την διαρροή ροζ βίντεο της Ιωάννας στο Διαδίκτυο και αυτός ο δεσμός έληξε άδοξα.


'Όμως τα δημοσιεύματα τους τελευταίους μήνες θέλουν την Ιωάννα Τούνη να βρίσκεται ξανά σε σχέση με τον πρώην τερματοφύλακα Γιάννη Σιδεράκη.

Οι δυο τους υπήρξαν ξανά ζευγάρι στο παρελθόν, ωστόσο χώρισαν πριν λίγα χρόνια. Όμως τώρα η Ιωάννα Τούνη δείχνει ευτυχισμένη, ωστόσο το γεγονός ότι δεν έχει δημοσιοποιήσει κάτι για την προσωπική της ζωή, όπως φωτογραφίες, παρά μόνο ότι βρίσκεται σε σχέση προκάλεσε πολλές ερωτήσεις στο τελευταίο Q&A στο instagram από τους followers της.

«Σκοπεύεις να μας αποκαλύψεις τη σχέση σου; Φαίνεσαι πραγματικά ευτυχισμένη» ρώτησε follower στην Ιωάννα Τούνη.

«Έχω σχέση. Με όλα όσα έχουν συμβεί στα προσωπικά μου τους τελευταίους μήνες, νιώθω πως δε θέλω να σας πω/δείξω κάτι παραπάνω. Μη μου κρατάτε κακία. Πάντως είμαι πολύ καλά» είχε πει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη πριν λίγο καιρό αναφερόμενη στη νέα της σχέση.

Αυτή τη φορά η Ιωάννα Τούνη απάντησε πως: «Έτσι όπως το σκέφτομαι, θα δείτε ξανά σύντροφό μου μετά από αρραβώνα ή εγκυμοσύνη! Κουράστηκα», χωρίς να δείχνει πως προτίθεται να εκθέσει στα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!