GOSSIP

Χωρισμός - βόμβα στο Χόλιγουντ - Έβαλαν τέλος στον 7ετή αρραβώνα τους

O star των κωμικών ταινιών "Αφεντικά για Σκότωμα" Jason Sudekis και η Olivia Wilde, η άλλοτε πρωταγωνίστρια της σειράς House, αποφάσισαν μετά από 7 χρόνια κοινού βίου και την απόκτηση δύο παιδιών να βάλουν τέλος στη σχέση τους.

Μάλιστα μολονότι, οι δυο τους πιθανά χώρισαν τους δρόμους τους, εδώ και μήνες, τώρα αποκαλύφθηκε η διάλυση του αρραβώνα τους και το γεγονός πως πια απλά μεγαλώνουν μαζί τα παιδιά τους.

«Ο χωρισμός έγινε στις αρχές του χρόνου. Ήταν φιλικός και ήδη έχουν μπει σε μια ρουτίνα να μεγαλώνουν από κοινού τα παιδιά τους. Είναι η προτεραιότητά τους και η καρδιά της οικογένειάς τους» δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο αμερικάνικο People που αποκάλυψε την είδηση.

Η 36χρονη ηθοποιός και ο 45χρονος ηθοποιός ήταν μαζί από το 2011, ενώ αρραβωνιάστηκαν το 2013. Η Olivia Wilde και ο Jason Sudeikis γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι που έκανε το SNL για το τέλος της σεζόν.

Το ζευγάρι έχει έναν γιο, τον 6χρονο Otis Alexander που γεννήθηκε το 2014 και την 4χρονη Daisy Josephine που γεννήθηκε το 2016.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!