GOSSIP

Η Μαρία Ιωαννίδου έκανε τη διαθήκη της - Δείτε τι αφήνει στη Ναταλία Γερμανού

Η 77χρονη ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου, επίσημα παραμένει χήρα του αείμνηστου Φρέντυ Γερμανού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 1999.

Η ηθοποιός, αν και εδώ και χρόνια έχει ένα δεσμό, έχει δημόσια απαντήσει σε όσους την κατηγορούν πως δεν ξαναπαντρεύεται για να μην χάσει τη σύνταξη του μακαρίτη της και έχει εκφράσει την οργή της για αυτά τα σχόλια.


Η ίδια τώρα, άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει ήδη κάνει τη διαθήκη της και έδειξε και κάτι που σκοπεύει να το αφήσει στην κόρη του Φρέντυ Γερμανού, την παρουσιάστρια και στιχουργό Ναταλία Γερμανού.

«Όταν βλέπω τη Ναταλία στην τηλεόραση με συγκινεί. Του μοιάζει και λιγάκι του Φρέντυ. Απλώς δεν βλεπόμαστε» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου και συνέχισε: «Πάντως, αυτό της ανήκει. Όλο το γραφείο θα το πάρει η Ναταλία, της ανήκει. Βέβαια και έχω κάνει διαθήκη».

Επίσης, εξομολογήθηκε την πικρία της. «Νομίζω ότι η ζωή μου φέρθηκε τοκογλυφικά. Ήταν μίζερη μαζί μου. Σκέψου ότι έχασα όλη μου την οικογένεια, πολύ νέοι όλοι, ο Φρέντυ μου νέος, η μαμά μου 50, ο μπαμπάς μου 52, ο αδερφός μου 51. Πέθανε ο Φρέντυ κι εγώ πήγαινα κι έπαιζα στο θέατρο. Πλήρωσα μεγάλο τίμημα. Δεν έκανα παιδί για τη δουλειά αυτή. Θυσίασα πάρα πολλά και πήρα πολύ λιγότερα».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!