GOSSIP

Ο Πλούταρχος τραγουδά μαζί με το γιο του ένα κομμάτι του Πάριου [βίντεο]

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος και η σύζυγός του έχουν αποκτήσει συνολικά 5 παιδιά και ο μεγάλος γιος του Γιώργος Κακοσαίος ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του και μας χάρισαν μαζί, μπαμπάς και γιος ένα ντουέτο.

Ο Γιώργος Κακοσαίος έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα του Γιάννη Πλούταρχου. Ο νεαρός μουσικός έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο τον περασμένο Μάρτιο με το τραγούδι “Ψέμματα” ενώ μέσα στο καλοκαίρι κυκλοφόρησε και το δεύτερο τραγούδι του, “Έρωτας μοιάζει”, με τη μουσική και των δυο να ανήκει στον ίδιο.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνει στο χώρο της μουσικής, σύμμαχός του είναι πάντα ο πατέρας του που αν και φροντίζει να τον στηρίζει και να τον συμβουλεύει προσπαθεί να τον αφήνει να λειτουργεί αυτόνομα με τον ίδιο τον Γιώργο να έχει δηλώσει πως σκοπός του είναι να απογαλακτιστεί από τον πατέρα του και ο κόσμος να τον ταυτίζει όσο λιγότερο γίνεται μαζί του.

Σήμερα ωστόσο, πατέρας και γιος μοιράστηκαν μια πολύ όμορφη και τρυφερή στιγμή με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Συγκεκριμένα, δημοσίευσαν ένα βίντεο στο οποίο ο Γιώργος παίζει κιθάρα ενώ και οι δυο μαζί τραγουδούν ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Γιάννη Πάριου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgos Kakosaios (@giorgos_kakosaios) on Nov 2, 2020 at 6:15am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!