GOSSIP

Η Παναγιώταρου πέτυχε το σύζυγό της να κυκλοφορεί με μια μελαχρινή [εικόνες]

Μια μάλλον... αμήχανη συνάντηση είχε πρόσφατα η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αφού έτυχε να βρεθεί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και να συναντήσει εκεί το σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο, ο οποίος συνοδεύονταν από μια μελαχρινή κοπέλα που ήταν πολύ διαχυτική μαζί του.

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο πλαστικός χειρουργός Αριστομένης Γιαννόπουλος, περνούν μια σοβαρή κρίση στο γάμο τους και ζουν πλέον χωριστά, αλλά και οι δυο έχουν πει πως το διαζύγιο δεν είναι βέβαιο πως θα έρθει.

Ωστόσο, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό, υπήρξε έντονη φημολογία ότι ο πλαστικός χειρουργός γύρισε σελίδα και ξεκίνησε να βγαίνει με μελαχρινή κυρία, με την οποία μάλιστα εμφανίστηκε μαζί σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης. Στο μεταξύ, σε διπλανό τραπέζι βρισκόταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η ξανθιά καλλονή αρχικά μίλησε σε εφημερίδα και είπε πως με το σύζυγό της συνομίλησαν όταν συναντήθηκαν τυχαία αλλά άφησε να εννοηθεί πως δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτή τη συνάντηση.

Ωστόσο μετά τα σχόλια που έγιναν για τη συνοδό του συζύγου της, η Αλεξάνδρα έκανε νέες δηλώσεις και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο TLIFE, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ξέρω ότι ο Αριστομένης δεν μπλέκει τη δουλειά με τα προσωπικά, απλά ήταν λάθος που βγήκαν κάποια σχόλια, τα οποία παρερμηνεύτηκαν και είναι λογικό να παρερμηνευτούν» και, στη συνέχεια εξέφρασε το παράπονό της: «Είχαμε συμφωνήσει και οι δύο να σεβαστούμε ο ένας τον άλλον και να μην δώσουμε δικαιώματα. Αυτό, ήταν λάθος από την μεριά της κοπέλας, η οποία ήταν τόσο διαχυτική».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!