GOSSIP

H Meghan Markle φόρεσε και πάλι κάτι που άνηκε στην αείμνηστη πεθερά της;

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, έδωσαν στη δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία τους για να ανακοινώσουν μια νέα συνεργασία τους και επίσημη εμφάνισή τους, αλλά όλοι μιλούν για το ρολόι που φορούσε η Meghan Markle.

Οι Meghan & Harry ανακοίνωσαν πως σύντομα θα είναι οι οικοδεσπότες ενός σπέσιαλ διαδικτυακού επεισοδίου του TIME100 Talks, σε συνεργασία με το περιοδικό TIME, όπου οι δυο τους θα συντονίσουν τη συζήτηση με ηγέτες και κορυφαίες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι κέρδισαν φέτος μια θέση στη λίστα του περιοδικού με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη.


Την ανακοίνωση συνόδευε μια νέα ασπρόμαυρη φωτογραφία του ζεύγους, αλλά αμέσως πολλοί πρόσεξαν το ρολόι που φορούσε στο χέρι της η Meghan και ξεκίνησε η φημολογία πως η Δούκισσα φόρεσε και πάλι ένα κόσμημα που άνηκε στην αείμνηστη πεθερά της, την πριγκίπισσα Νταϊάνα.


Πρόκειται για ένα χρυσό Cartier Tank Française ρολόι που η αείμνηστη Νταϊάνα το αγαπούσε πολύ και το φορούσε συχνά.


Ωστόσο και η ίδια η Meghan πριν καν παντρευτεί είχε αποκτήσει ένα παρόμοιο, αλλά σε ασημί απόχρωση, τέτοιο ρολόι και συγκεκριμένα, η ίδια είχε πει πως το 2015, πως αυτό ήταν το ακριβό δώρο που έκανε στον εαυτό της, όντας ακόμη ηθοποιός, όταν ανακοινώθηκε πως η σειρά Suits θα συνεχίζονταν τότε για τρίτη σεζόν.

Και καθώς η νέα φωτογραφία των Meghan & Harry είναι ασπρόμαυρη, δύσκολα κανείς μπορεί να καταλάβει αν όντως πρόκειται για το ρολόι της πεθεράς της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!