GOSSIP

Θύμα κλοπής έπεσε η γνωστή μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη [βίντεο]

Η γνωστή μετεωρολόγος δεν είχε καθόλου όμορφο Σαββατοκύριακο αφού η ίδια ανακάλυψε πως άγνωστοι είχαν μπει στο σπίτι της.

Με μια δυσάρεστη έκπληξη ήρθε αντιμέτωπη το απόγευμα της Κυριακής η Χριστίνα Σούζη, επιστρέφοντας με τον σύζυγό της στο σπίτι τους στο Παγκράτι μετά από Σαββατοκύριακο που είχαν περάσει στο εξοχικό τους στην Ανάβυσσο. Η γνωστή μετεωρολόγος βρήκε στο σπίτι της ανοιχτό, καθώς διαρρήκτες το είχαν κάνει άνω κάτω και έφυγαν με 120 ευρώ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τηλεοπτική εκπομπή, η Χριστίνα Σούζη εξομολογήθηκε:

«Βρήκα στο σπίτι ανοιχτό, η πόρτα ξεκλείδωτη αλλά κλειστή, αναμμένα τα φώτα, ανοιχτά τα παράθυρα, πεταμένα τα ρούχα μου έξω όλα. Τι να σας πω; Το σοκ ήταν μεγάλο, δεν το έχω ξαναπάθει αυτό το πράγμα. Ευτυχώς πήραν μόνο 120 ευρώ. Κάθισα όλη νύχτα και καθάριζα. Καταλαβαίνετε, εν μέσω κορονοϊού να έχει μπει κάποιος στο σπίτι σου που δεν ξέρεις ποιος είναι… Είναι τραγικό όλο αυτό. Όλη νύχτα καθάριζα, τακτοποίησα και σήμερα ήμουν πρωί στη δουλειά, αλλά το σοκ ακόμα παραμένει. Ήταν μόνο το δικό μας σπίτι που άνοιξαν στην πολυκατοικία.Αισθάνεσαι σαν να σε έχουν βιάσει. Τα ‘χασα, δεν ξέρω πώς συμπεριφέρθηκα έτσι. Ούρλιαζα, φώναζα, η φίλη μου έπαθε σοκ»!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!