GOSSIP

Δύσκολες ώρες για την έγκυο Chrissy Teigen - Είναι σε νοσοκομείο

Το διάσημο πρώην top model και παρουσιάστρια Chrissy Teigen αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας κατά τη διάρκεια της τρίτης εγκυμοσύνης της και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

H 34χρονη Αμερικανίδα, που από το 2013 είναι παντρεμένη με τον πασίγωστο μουσικό και τραγουδιστή John Legend, και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά (την κόρη της Luna και το γιο της Miles) πριν από μόλις λίγες εβδομάδες αποκάλυψε πως περιμένει και τρίτο παιδί, αλλά σε αυτή την εγκυμοσύνη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

H Chrissy Teigen χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο  Cedars-Sinai Medical Center στο Λος Αντζελες καθώς είχε αιμορραγία που δεν σταματούσε. Από το δωμάτιο του νοσοκομείου, το μοντέλο ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις δύσκολες στιγμές στην τρίτη της εγκυμοσύνη τονίζοντας:

«Όλοι ξέρουμε ότι ήμουν στο κρεβάτι τις τελευταίες εβδομάδες αλλά συνέχισα να αιμορραγώ. Έχει περάσει ένας μήνες και η αιμορραγία ήταν μεγάλη, παραπάνω από αιμορραγία περιόδου, το μωρό είναι καλά και μεγαλώνει και κουνιέται κι εγώ είμαι καλά αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε αυτή τη στιγμή για να έχει πολλά υγρά γύρω του, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα παραπάνω που μπορούμε να κάνουμε, είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό και είμαι στην παράξενη θέση που είναι επικίνδυνο να δοκιμάσουμε ο,τιδήποτε. Αν το μωρό κι εγώ τα καταφέρουμε τις επόμενες εβδομάδες, θα ξεπεράσουμε τη ζώνη του κινδύνου», ανέφερε το μοντέλο, το οποίο διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Φυσικά στο πλευρό της βρίσκεται συνεχώς ο σύζυγός της John Legend και η ίδια φροντίζει μέσω social media, όπου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής με πάνω από 31 εκατομμύρια followers στο Instagram, να ενημερώνει διαρκώς τους πάντες με απόλυτη ειλικρίνεια για την πορεία της υγείας της.


Έτσι μας έδειξε πως η κόρη της τη λούζει μέσα στο νοσοκομείο, πως όλη η οικογένειά της είναι διαρκώς πλάι της, ενώ εξήγησε πως χρειάστηκε να κάνει και μεταγγίσεις αίματος και πως της λείπουν τα πιο απλά πράγματα όπως το περπάτημα και η  μαγειρική και με μια παλιά πόζα της από τη φετινή Πρωτοχρονιά, άφησε να εννοηθεί πως προφανώς το 2020 δεν είναι και η καλύτερη χρονιά για την ίδια και για όλους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Sep 20, 2020 at 3:03pm PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Sep 24, 2020 at 12:09pm PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Sep 28, 2020 at 6:34pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!