GOSSIP

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο χολιγουντιανός σταρ Joaquin Phoenix

Στα 45 του χρόνια, ο πολυβραβευμένος ηθοποιός Joaquin Phoenix ξεκινά τον μεγαλύτερο ρόλο της ζωής του: αυτόν του πατέρα.

Ο Αμερικανός ηθοποιός με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο, που μάγεψε τους πάντες με την ερμηνεία του στην ταινία Joker, μόλοις έγινε πατέρας για πρώτη φορά, καθώς η 35χρονη σύντροφός του, η επίσης διάσημη ηθοποιός Rooney Mara, που έχει προταθεί δύο φορές για Όσκαρ, έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα και τον σκηνοθέτη Victor Kossakovsky, το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο, ο οποίος γεννήθηκε τον περασμένο μήνα. Ο σκηνοθέτης φαίνεται πως αποκάλυψε το χαρμόσυνο νέο κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης 2020,  σε μια συνάντηση με το κοινό μετά την προβολή του Gunda, στο οποίο ο Joaquin είναι εκτελεστικός παραγωγός.

Ο Victor Kossakovsky αποκάλυψε όμως και το όνομα που αποφάσισε να χαρίσει το ζευγάρι στο παιδί του και δεν είναι άλλο από το “River”, το οποίο ο Joaquin και η Rooney επέλεξαν προς τιμήν του μεγαλύτερου αδερφού του ηθοποιού, που πέθανε το 1993 από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!