GOSSIP

H Μενεγάκη ενοχλήθηκε με ένα σχόλιο στο Instagram και φυσικά... απάντησε

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη εδώ και χρόνια έχει "χτίσει" μια πολύ προσωπική σχέση με το κοινό της και τώρα που απέχει από την τηλεόραση συνεχίζει να διατηρεί αυτή τη σχέση μέσω social media. Μόνο που καμιά φορά διαβάζει και κάποια σχόλια που μάλλον την εξαγριώνουν.

Η Ελένη σχεδόν καθημερινά μοιράζεται μέσω Instagram πλάνα από τη ζωή της και τώρα μας έδειξε πως αφού έχει πλέον άπλετο ελεύθερο χρόνο αποφάσισε να ασχοληθεί με την κηπουρική.


Έτσι πόζαρε στο αγαπημένο της νησί την Άνδρο, με φόντο τον συννεφιασμένο ουρανό, φορώντας ένα μπλε αδιάβροχο, τζιν βερμούδα και μπότες και κρατώντας στα χέρια της ένα τελάρο γεμάτο φυτά που σκόπευε να φυτέψει.


«Τέλεια μέρα για κηπουρική !Καλημέρα από την Άνδρο» έγραψε το περασμένο Σάββατο η Ελένη και η πόζα της συγκέντρωσε αμέτρητα likes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki on Sep 19, 2020 at 12:01am PDT


Ωστόσο κάποιοι followers της έσπευσαν να σχολιάσουν πικρόχολα πως το look της και ειδικά το μαλλί της,  είναι πολύ... κυριλέ για κηπουρική και στην ουσία την κατηγόρησαν για... στημένες πόζες.


Η Ελένη ωστόσο δεν δίστασε να απαντήσει λέγοντας πως το μαλλί της ήταν φτιαγμένο γιατί δύο μέρες νωρίτερα είχε μια φωτογράφηση!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!