GOSSIP

H Τζούλια Νόβα λέει πως μιλάει ξανά με τον πρώην της

Η Τζούλια Νόβα μετά τον πολύκροτο χωρισμό της με τον επί σειρά ετών σύντροφό της Γιάννη Μάρκου δηλώνει πως φέτος πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Μάλιστα λέει πως μετά από 10 χρόνια σχέσης φέτος πέρασε το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής της καθώς ταξίδεψε σε αναρίθμητα μέρη στην Ελλάδα και το εξωτερικό και πρόσφατα βρέθηκε και πάλι στη  Μύκονο.


Εκεί παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Mykonos Live TV και τον Πέτρο Νάζο και μεταξύ άλλων αποκάλυψε, πως μετά από καιρό και ύστερα από αλλεπάλληλες, συχνά εμπρηστικες δηλώσεις και από τη μεριά της και από τη μεριά του πρώην συντρόφου της, οι δυο τους πλέον ξαναμιλάνε, καθώς όπως λέει είναι... σκυλογονείς.
 

Αναφερόμενη στον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου, εξήγησε: «Με τον Γιάννη ξαναμιλάμε, είμαστε σκυλογονείς και είμαστε ξανά φίλοι. Όλα καλά. Και εκείνος τώρα είναι πολύ πιο ήρεμος. Είναι πολύ θετικό αυτό και για τους δυο μας πιστεύω έπειτα από τόσα χρόνια σχέσης. Λίγο περισσότερα από δέκα χρόνια».


Και συνεχίζοντας ανέφερε για τον χωρισμό της: «Ένας από τους λόγους που χωρίσαμε ήταν γιατί ήθελα να κάνω πράγματα τα οποία ο Γιάννης δεν ήθελε και αυτή τη στιγμή μου αρέσει πάρα πολύ έτσι όπως είμαι. Είμαι ελεύθερη να βγω έξω βράδυ, να ταξιδέψω, να δω τις φίλες μου».

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!