GOSSIP

The Voice: Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε γιατί πιθανά έφυγε η Μπόμπα

Οι Blind Auditions του νέου κύκλου του The Voice of Greece έχουν ήδη ξεκινήσει να προβάλλονται στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και μάλιστα ακούγεται πως φέτος το αγαπημένο talent show πιθανά θα μας κρατά τηλεοπτική συντροφιά για πολύ καιρό: μέχρι τον ερχόμενο Φεβρουάριο, αλλά είναι πλέον βέβαιο πως δεν θα δούμε τη Χριστίνα Μπόμπα στα live. 

O συμπαρουσιαστής της Γιώργος Λιανός, σε νέα τηλεοπτική συνέντευξή του, επιβεβαιώσε την είδηση πως η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη φέτος δεν θα συμμετέχει στο σόου, είπε πως ήδη αναζητούν την αντικαταστάτριά της και παρέθεσε τους λόγους που πιθανά οδήγησαν σε αυτή την αποχώρηση.


«Είμαστε στην προσπάθεια ανεύρεσης παρουσιάστριας για τα social media. Δεν έχω κάποιο όνομα να σου πω. Αν το είχα θα στο έλεγα να το ξέρεις. Αν μου ζητηθεί να προτείνω, θα το κάνω. Εγώ έχω κάνει κάποιες συζητήσεις με τη Χριστίνα. Ήξερα ότι ήθελε να κάνει κάποια άλλα πράγματα φέτος. Καλύτερα να ρωτήσετε την ίδια. Είμαι κι εγώ σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος της Μπόμπα. Νομίζω ότι η Χριστίνα τα είχε συζητήσει με την παραγωγή και είχαν καταλήξει ότι θα κάνουν διαφορετικά πράγματα. Όταν κάνεις κάτι για πρώτη φορά περιμένεις ότι θα έχεις και θετικά και αρνητικά σχόλια. Η Χριστίνα είναι και ένα πρόσωπο που έχει πολλούς followers στα social media. Κρίνουν τα πάντα», είπε ο Γιώργος Λιανός.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!