GOSSIP

Η πρώτη ανάρτηση του ράπερ Light μετά τον καβγά στην παραλιακή

Αυτή την φωτογραφία του, όπου καπνίζει πούρο επιδεικνύοντας τα κοσμήματα του και ένα μάτσο χαρτονομίσματα επέλεξε να ανεβάσει στο Instagram, ο γνωστός ράπερ Light, όταν είδε πως ο έντονος καβγάς σε κέντρο στην παραλιακή, στον οποίο συμμετείχε ο ίδιος, έγινε θέμα στις ειδήσεις.

«Δεν μας θέλουν στην τηλεόραση εκτός και αν είναι για τις ειδήσεις» έγραψε όλο νόημα ο ράπερ στη λεζάντα των φωτογραφιών του.


Θυμίζουμε πως ύσμφωνα με την εκπομπή “Ευτυχείτε” πρόσφατα προκλήθηκε ένας έντονος καυγάς σε γνωστό κέντρο της παραλιακής και μήλον της έριδος ήταν η σύντροφος του γνωστού ράπερ.

Μάλιστα, η πρωινή εκπομπή τπρόβαλε ένα βίντεο και είδαμε διάφορες σκηνές από την συμπλοκή, με διάφορα αντικείμενα να εκτοξεύονται στον αέρα.Ωστόσο, ξεκάθαρο δεν είναι αν τον καυγά ξεκίνησε ο Light ή απλώς συμμετείχε.

Χαρακτηριστικό είναι, πως ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε πως κάποια άτομα χρειάστηκαν να νοσηλευτούν μετά το εν λόγω επεισόδιο. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Light έχει εμπλακεί ξανά σε καυγά στα Mad Video Music Awards.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!