GOSSIP

Οι Meghan & Harry υπέγραψαν συμβόλαιο με το Netflix

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, λέγεται πως δημιούργησαν δική τους εταιρεία παραγωγής και έκλεισαν συμβόλαιο με το Netflix.

Το ζευγάρι έχει ιδρύσει εταιρεία παραγωγής, της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά της, που ωστόσο έχει υπογράψει πολυετή συμφωνία με την πλατφόρμα streaming. Η εταιρεία θα δώσει τη δυνατότητα στη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι να δημιουργήσoyn περιεχόμενο ντοκιμαντέρ, δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ, ταινίες μεγάλου μήκους, σειρές και παιδικά προγράμματα.


Η νέα συμφωνία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το Netflix για την παροχή «ελπίδας και έμπνευσης» μπορεί να αξίζει μέχρι και 150 εκατομμύρια δολάρια, λένε πηγές του κλάδου.


Η άγνωστη συμφωνία για την παροχή αποκλειστικού περιεχομένου στους 190 εκατομμύρια συνδρομητές του Netflix παγκοσμίως, αξίζει 150 εκατομμύρια δολάρια, ανέφεραν εταιρείες που εργάζονται στην βιομηχανία ψυχαγωγίας, στο Deadline και ακολουθεί μια παρόμοια πολιτική με αυτή των Ομπάμα.


Σύμφωνα με τους New York Times, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι δήλωσαν: «Θα εστιάσουμε στη δημιουργία περιεχομένου που θα ενημερώνει αλλά και θα δίνει ελπίδα. Ως νέοι γονείς, η δημιουργία εμπνευσμένου οικογενειακού προγραμματισμού είναι επίσης σημαντική για εμάς». Πρόσθεσαν ότι η «άνευ προηγουμένου προσέγγιση χρηστών του Netflix θα μας βοηθήσει να μοιραζόμαστε περιεχόμενο με επιρροή που ξεκλειδώνει τη δράση». Ο διευθύνων σύμβουλος περιεχομένου του Netflix Τεντ Σαράντος (Ted Sarandos) δήλωσε: «Είμαστε απίστευτα περήφανοι που επέλεξαν το Netflix ως το δημιουργικό τους σπίτι».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!