GOSSIP

Οι Meghan & Harry αγόρασαν μια έπαυλη στις ΗΠΑ [εικόνες]

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, από τις αρχές του προηγούμενου μήνα, μυστικά, μετακόμισαν από την έπαυλη του Tyler Perry, στην οποία διέμεναν εδώ και 5 μήνες και πλέον ζουν στη νέα κατοικία τους, μια τεράστια έπαυλη στην Καλιφόρνια.

Δημοσίευμα, αποκαλύπτει πως το διάσημο ζευγάρι, έγινε έξαλλο με το γεγονός πως παπαράτσι κατάφεραν να τραβήξουν φωτογραφίες του γιου τους Archie όσο διέμεναν στην έπαυλη του Tyler Perry στο Beverly Hills, του Λος Άντζελες και όχι μόνο κατέθεσαν σχετικές μηνύσεις, αλλά αποφάσισαν να αγοράσουν ένα νέο σπίτι και ήδη ζουν εκεί εδώ και αρκετές εβδομάδες.


Το νέο τεράστιο σπίτι των Meghan & Harry βρίσκεται στο Μοντεσίτο της Σάντα Μπάρμπαρα, κοντά στην έπαυλη της φίλης τους Oprah Winfrey.


H έπαυλη - παλάτι, κόστισε στο ζευγάρι 14,6 εκατομμύρια δολάρια (12,4 εκατομμύρια ευρώ) όπως αποκαλύπτει σήμερα το Page Six.

Με εννέα υπνοδωμάτια και 16 μπάνια, η υπερπολυτελής έπαυλη στην περιοχή Μοντεσίτο ενσαρκώνει το όνειρο του ζευγαριού για το ιδανικό οικογενειακό σπίτι, όπου ο Άρτσι και όσα ακόμα παιδιά αποκτήσουν θα μπορούν να μεγαλώσουν ξέγνοιαστα και ευτυχισμένα.

Η πελώρια έκταση γύρω από το πολυτελές οίκημα περιλαμβάνει ροδόκηπους, έναν γραφικό ελαιώνα, γήπεδο του τένις, μία πισίνα και ένα σπιτάκι-ξενώνα.


Λέγεται πως το ζευγάρι επέλεξε αυτή την "απομονωμένη" κατοικία για να προασπίσει την προσωπική ζωή του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά ήδη κάνουν το γύρο του κόσμου αεροφωτογραφίες της έπαυλης.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!