GOSSIP

Στα 52 της χρόνια η Celine Dion ποζάρει με Thierry Mugler κορμάκι [εικόνες]

Η ντίβα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, χάρισε στους φαν της δύο νέες πόζες της με μια δημιουργία του διάσημου σχεδιαστή Thierry Mugler και όλοι έμειναν άφωνοι με το κορμί της.


«Ζήσε την ζωή με τον χρυσό κανόνα» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που την δείχνει να φορά ένα vintage κορμάκι Thierry Mugler, που τόνιζε ακόμη περισσότερο την αδύνατη φιγούρα της και τα μακριά της πόδια. Τα ξανθά μαλλιά της ήταν προς τα πίσω, κάτι που τόνιζε ακόμη περισσότερο το βλέμμα αυτοπεποίθησης και σιγουριάς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on Aug 7, 2020 at 7:34am PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on Aug 9, 2020 at 6:52am PDT


Φέτος το καλοκαίρι, θα είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μοναδική συναυλία της Celine στην Κύπρο, αλλά η πανδημία του κορωνοϊού, ανάγκασε τη διάσημη τραγουδίστρια, να αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της Courage.

«Πραγματικά ήλπιζα πως θα επιστρέψω και πάλι στην σκηνή αυτή την χρονιά, αλλά τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία και την ασφάλεια όλων», δήλωσε σχετικά η Celine. «Όλος ο κόσμος περνά δύσκολες στιγμές με αυτή την πανδημία, και η σκέψη μου είναι κοντά σε όλους. Είμαι σίγουρη ότι μαζί θα το ξεπεράσουμε και θα κερδίσουμε όλο αυτό τον χαμένο χρόνο.  Μου έχει λείψει να είμαι στην σκηνή… περιμένω να τραγουδήσω ξανά μαζί σας.  Μείνετε ασφαλείς. Θα σας δω σύντομα!»

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η Celine ενημέρωσε τους πάνω από 4 εκατομμύρια followers της για τις νέες ημερομηνίες της περιοδείας της, που περιλαμβάνει σταθμούς σε πολλές πόλεις ανά την Ευρώπη, αλλά και στη Λευκωσία.

Δείτε εδώ τις νέες ημεομηνίες της Courage περιοδείας.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!