GOSSIP

Παντρεύτηκε η πριγκίπισσα Βεατρίκη αλλά ο γάμος ήταν σχεδόν... κρυφός

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, η πριγκίπισσα Βεατρίκη, παντρεύτηκε  τον μεγιστάνα Edoardo Mapelli Mozzi, αλλά μολονότι αυτός ο πριγκιπικός γάμος έγινε μέσα στο κάστρο του Ουίνδσορ, δεν θύμιζε σε τίποτα τους προηγούμενους πριγκιπικούς γάμους, αφού οι καλεσμένοι ήταν μόλις 20 άτομα.

Το μυστήριο τελέστηκε στο βασιλικό παρεκκλήσι «Royal Chapel of All Saint» που βρίσκεται μέσα στο κάστρο του Ουίνδσορ.


Παρόντες στην τελετή ήταν η ίδια η βασίλισσα και πιθανά ο γιος της και πατέρας της νύφης πρίγκιπας Andrew - Δούκας του Γιορκ, αλλά και η πρώην σύζυγός του και μητέρα της νύφης Sarah Fergusson.


Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να κάνει ανοικτό γάμο στα τέλη Μαΐου, στο βασιλικό παρεκκλήσι του παλατιού του Αγίου Ιακώβου, στο Λονδίνο. Όμως, η πανδημία του κορωνοϊού ανάγκασε την πρωτότοκη κόρη του πρίγκιπα Andrew και τον ιταλικής καταγωγής σύντροφό της  (o οποίος έχει και ένα παιδί  εκτός γάμου - ένα γιο 4 ετών-  με μια πρώην σύντροφό του) να αναβάλλουν το γάμο τους ενώ το παλάτι δεν είχε ανακοινώσει νέα ημερομηνία.

Όμως πριν λίγες ώρες το παλάτι ανακοίνωσε πως τελικά έγινε η τελετή και πως οι καλεσμένοι ήταν μόνο 20 άτομα και πως τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας λόγω κορωνοϊού. Η ανακοίνωση όμως δεν αναφέρει αν ήταν καλεσμένος στο γάμο ο πατέρας της νύφης, το όνομα του οποίου εμπλέκεται σε σειρά σκανδάλων για σεξουαλικές επιθέσεις (κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση της Αμερικανίδας Virginia Giuffre), ενώ η πρόσφατη σύλληψη του Jeffrey Epstein, ο οποίος ήταν καλός φίλος του Δούκα του Γιορκ, έχει προκαλέσει νέο κύκλο αρνητικών σχολίων.

Η Βεατρίκη και οι γονείς της

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!