GOSSIP

H Φαίη Σκορδά ετοιμάζεται για δεύτερο γάμο;

Νέο δημοσίευμα, αποκαλύπτει πως η γνωστή παρουσιάστρια είναι ένα βήμα πριν το δεύτερο γάμο της.

Η 40χρονη Φαίη Σκορδά, που έχει αποκτήσει δυο γιους από το γάμο της με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα, εδώ και αρκετούς μήνες έχει αποκαλύψει πως διατηρεί δεσμό, με τον 37χρονο digital marketer Νίκο Ηλιόπουλο. 


Και τώρα δημοσίευμα τους θέλει να  ετοιμάζουν το γάμο τους. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η παρουσιάστρια και ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Όπως διαβάζουμε, η Φαίη Σκορδά έχει ήδη γνωρίσει τον Νίκο Ηλιόπουλο στους γονείς της, αλλά και στον Γιώργο Λιάγκα μιας και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να διαταραχθούν οι σχέσεις με τον πατέρα των παιδιών της. 

Πηγές από τον στενό κύκλο της παρουσιάστριας αναφέρουν πως η Φαίη Σκορδά δεν σκοπεύει να παντρευτεί κρυφά και πως έχει ήδη προετοιμάσει και το έδαφος γι’ αυτό.

Πάντως, οι φήμες περί αρραβώνα και πιθανού γάμου, είχαν φουντώσει όταν η Φαίη πρόσφατα ανέβασε στα social media, μια φωτογραφία, με ένα δαχτυλίδι και την ίδια ντυμένη στα λευκά και πολλοί πίστεψαν πως αρραβωνιάστηκε.

Ωστόσο, το δαχτυλίδι είναι παλιό και άλλα δημοσιεύματα, αναφέρουν πως η Φαίη δεν σκοπεύει να κάνει αρραβώνα ή γάμο "στα κρυφά".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!