GOSSIP

Η Δαλάκα τα ξαναβρήκε με τον πρώην της και βγήκαν μαζί έξω [εικόνα]

Μετά από ένα σύντομο χωρισμό, η πρώην νικήτρια του Survivor Κατερίνα Δαλάκα, είναι ξανά στην αγκαλιά του αγαπημένου της Δημήτρη Φιντιρίκου και δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Ο χωρισμός του ζευγαριού είχε γίνει γνωστός μέσα από την εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”, όπου αναφερόταν μάλιστα πως τις ημέρες του Πάσχα η αθλήτρια βρισκόταν στο πατρικό της και χωριστά από τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό οι δυο τους ήρθαν και πάλι κοντά, πραγματοποιώντας μάλιστα και μερικές κοινές δημόσιες εμφανίσεις κάνοντας τους πάντες να μιλούν για επανασύνδεση.

Τις φήμες αυτές επιβεβαίωσε σήμερα η ίδια η Κατερίνα Δαλάκα, δημοσιεύοντας πριν λίγες ημέρες κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, όπου πόζαρε αγκαλιά με τον σύντροφό της δίνοντάς του ένα φιλί στο μάγουλο.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος δημοσίευσε και εκείνος χθες την πρώτη του φωτογραφία με την αγαπημένη του. Οι δυο τους διασκέδαζαν σε νυχτερινό μαγαζί και εκείνος στα instastories του ανέβασε μια φωτογραφία όπου η Κατερίνα Δαλάκα κάθεται στα πόδια του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!