GOSSIP

Το σπίτι της Βαλαβάνη και του Βασάλου έχει γίνει... γιαπί [εικόνες]

O Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γνωρίστηκαν πριν από χρόνια στον Άγιο Δομίνικο, ως παίκτες του Survivor, και έκτοτε γεννήθηκε ένας έρωτας, που καλά κρατεί και η σχέση τους μάλλον δείχνει πως θα έχει μεγάλη διάρκεια.

Το διάσημο ζευγάρι έκανε κοινά επαγγελματικά βήματα, αλλά πλέον τηλεοπτικά δεν είναι μαζί, ωστόσο στη ζωή, παραμένουν αχώριστοι.


Οι Ευρυδίκη και Κωνσταντίνος, πέρασαν μαζί την περίοδο της καραντίνας, βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν μια απόδραση στη Μύκονο, αλλά πλέον βρίσκονται στην Αθήνα και έχουν μπόλικες δουλειές, αφού το ζευγάρι αποφάσισε φέτος το καλοκαίρι να κάνει μια ριζική ανακαίνιση στο σπίτι του.


Και όταν λέμε... ριζική, το εννοούμε, αφού από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media, βλέπουμε πως το σπίτι... ξηλώθηκε, έχει γίνει γιαπί και όλα τα πράγματά τους έχουν μπει σε κούτες.


Πάντως πολλοί σχολιάζουν πως αυτή η απόφαση του ζευγαριού προδίδει πως και οι βλέπουν πως το μέλλον τους θα είναι κοινό και αυτή η σχέση μάλλον σοβαρεύει πολύ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!