GOSSIP

Ρώτησαν το Γιώργο Σαμπάνη αν θα έγραφε τραγούδι για τον Snik

Ο 37χρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός Γιώργος Σαμπάνης μας έχει χαρίσει πολλές μεγάλες μουσικές επιτυχίες και τώρα απάντησε με ποιους θα συνεργάζονταν ως συνθέτης και με ποιους όχι.

Πρόσφατα, ο Γιώργος Σαμπάνης, μίλησε σε ρεπόρτερ πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής και αναφερόμενος στα τραγούδια που γράφει, τόνισε πως δεν θα έδινε κομμάτι για τη Eurovision: «Δεν θα έγραφα τραγούδι για τη Eurovision, σε οποιονδήποτε καλλιτέχνη, γιατί δεν με αφορά!  Στο παρελθόν μου είχε γίνει νύξη να πάω στην Eurovision. Δεν ξέρω αν ήταν πρόταση ή απλά μια σκέψη», είπε και στην πορεία ρωτήθηκε για το αν θα έγραφε τραγούδι για κάποιο διάσημο ράπερ, όπως τον Snik, το σύντροφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ο οποίος σημειώνει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.


Τότε ο Γιώργος Σαμπάνης πέταξε την ακόλουθη ατάκα : «Θα έγραφα τραγούδι στον Snik, εκείνος θα το έπαιρνε;» αναρωτήθηκε με χιουμοριστική διάθεση.


Τέλος, ομολόγησε πως έχει βιώσει μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση στη ζωή του και πως δεν έχει κανένα θέμα να το πει δημόσια, αλλά δεν αποκάλυψε ποιο ή ποια τραγούδια που έχει δημιουργήσει, γράφτηκαν μετά από αυτή την ερωτική απογοήτευση.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!