GOSSIP

Η Άννα Φόνσου πήγε σε μια κηδεία όπου συνέβη κάτι... ανεκδιήγητο [βίντεο]

Σε μια κηδεία κλήθηκε να πάει πρόσφατα η 80χρονη ηθοποιός Άννα Φόνσου και τα όσα συνέβησαν εκεί είναι για γέλια και για κλάματα.

Πρόσφατα η Άννα Φόνσου, μίλησε μπροστά στην κάμερα πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, με αφορμή την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια και σχολίασε και την Ελένη Μενεγάκη:  «Θα κάνω τηλεόραση μετά από 20 χρόνια. Θα είναι η συνέχεια από τους “Ρακοσυλλέκτες” στην ΕΡΤ. Δεν έχω πάει ποτέ στην Ελένη Μενεγάκη. Φεύγει από την τηλεόραση και δεν θα έχω πάει στην εκπομπή της. Δεν με έχει καλέσει ποτέ. Δεν είχα ποτέ την εντύπωση ότι είναι χαζή, ήξερα ότι είναι έξυπνη και αυτό που κάνει τώρα είναι πολύ έξυπνη κίνηση. Είναι καλό να καθίσει λίγο καιρό, να ανανεωθεί…», είπε η Άννα Φόνσου για την παρουσιάστρια.


Το απίστευτο σκηνικό που βίωσε σε μια κηδεία


Στην πορεία η Άννα Φόνσου είπε πώς πρόσφατα έφυγε από τη ζωή μια ξαδέρφη της, με την οποία είχαν το ίδιο ονοματεπώνυμο και αποκάλυψε τι συνέβη στην κηδεία με τον παπά: «Έχασα μια ξαδέλφη μου πριν λίγες μέρες, την έλεγαν Άννα Φόνσου. Πήγαμε στην κηδεία και ήταν λίγα τα άτομα, λόγω του κορονοϊού. Μπαίνει ο παπάς έξαλλος και λέει “δεν ντρέπονται οι Έλληνες; Η Άννα Φόνσου πέθανε και δεν ήρθε κόσμος, ντροπή στους Έλληνες”.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!