GOSSIP

Billie Eilish: «Ποτέ δεν ένιωσα πως είναι να σε ποθούν τα αγόρια»

Μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη, παραχώρησε, η μόλις 18 ετών, τραγουδίστρια Billie Eilish, που σε νεαρή ηλικία σημειώνει παγκόσμια επιτυχία και ήδη θεωρείται μεγάλη σταρ του πενταγράμμου.

Η 18χρονη Billie, από την Καλιφόρνια, σε συνεργασία με τον αδελφό της Finneas, με τον οποίο γράφουν μαζί τα τραγούδια της, έχει καταφέρει να σαρώσει τα βραβεία Grammy.


Από το 2016, όταν δημιούργησαν το τραγούδι "Ocean Eyes" με το οποίο γνώρισαν παγκόσμια επιτυχία, μέχρι και σήμερα, η καριέρα τους απογειώθηκε και πλέον η Billie, κατάφερε πρόσφατα να κατακτήσει τον τίτλο της νεαρότερης τραγουδίστριας που επιλέχθηκε για να ηχογραφήσει το soundtrack της νέας ταινίας James Bond.


Όμως πόσο έχει επηρεάσει τη ζωή της η επιτυχία σε αυτή τη τόσο νεαρή ηλικία;


Η Billie πόζαρε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του αμερικανικού περιοδικού GQ και αποκάλυψε πως η επιτυχία την έχει κάνει να έχει σοβαρά θέματα αυτοπεποίθησης με το σώμα της και την εικόνα της.


Μάλιστα εξομολογήθηκε πως η ίδια αισθάνεται πως έχει "παγιδευτεί" στην εικόνα της, αφού το ατημέλητο, grunge look με το οποίο έχει γίνει γνωστή, η ίδια ομολογεί πως το επιλέγει για να "μην με κρίνει η κοινωνία".


Παράλληλα είπε  πως ποτέ δεν αισθάνθηκε πως την ποθούν και πως αυτό το συναίσθημα ήταν πολύ σημαντικό για την ίδια. «Να μια... βόμβα για εσάς» είπε στο περιοδικό «Ποτέ δεν ένιωσα ποθητή. Τα αγόρια με τα οποία είχα σχέση ποτέ δεν με έκαναν να νιώσω ποθητή. Και είναι κάτι το σημαντικό για μένα το γεγονός πως ποτέ δεν αισθάνθηκα πως κάποιος με ποθεί» και συμπληρώνει: « οπότε ντύνομαι όπως ντύνομαι καθώς δεν θέλω κανένας από εσάς, εννοώ ο οποιοσδήποτε, να με κρίνει για το τι φοράω ή για το μέγεθός του. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν θα ξυπνήσω μια μέρα και θα θελήσω να βάλω ένα φανελάκι, κάτι που το έχω κάνει» .


Σε άλλο σημείο της συνέντευξης της είπε: « Καμιά φορά ντύνομαι σαν αγόρι, καμιά φορά σαν στρουμπουλό κορίτσι και κάποιες φορές νιώθω παγιδευμένη σε αυτή την εικόνα που η ίδια δημιούργησα, γιατί νιώθω πως κανείς δεν με βλέπει ως γυναίκα», όμως τονίζει πως ποτέ δεν ένιωσε άνετα με την ιδέα του να μοιάζει με τους άλλους ανθρώπους και παραδέχτηκε πως εδώ και πολλούς μήνες δεν έχει αγόρι, και πως είναι οκ με αυτό, αφού πλέον δεν την ελκύουν οι άνθρωποι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!