GOSSIP

H Kylie Jenner καλεί τους πάντες να πάνε να ψηφίσουν [εικόνες]

Ενώ οι ΗΠΑ μαστίζονται από την πανδημία του κορωνοϊού και επικρατεί κοινωνικό χάος, εξαιτίας της οργής που έχει προκαλέσει ο θάνατος του Αφροαμερικανού George Floyd, η Kylie Jenner, αποδεικνύει πως όντως σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την τεράστια δύναμη που έχει στα social media για να μην επιτρέψει να ξεχαστεί το γεγονός πως χρειάζεται να γίνουν σημαντικές αλλαγές για να εξαλειφθεί ο ρατσισμός στις ΗΠΑ.

Έτσι εδώ και μέρες η 22χρονη Kylie, έχει σταματήσει να ανεβάζει στο Instagram τις συνηθισμένες... σέξι πόζες της και να επιδεικνύει τον πλούτο της και τώρα έκανε κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ: έστειλε πολιτικό μήνυμα.


Καθώς στις ΗΠΑ, έχουν ήδη ξεκινήσει τα primaries (οι εκλογές για την ανάδειξη των εκλεκτόρων των Πολιτειών, που στην πορεία οδηγούν στην ανάδειξη του νέου Αμερικανού Προέδρου), η Kylie, πριν λίγες ώρες, έστειλε μέσω Instagram μήνυμα στους σχεδόν 180 εκατομμύρια followers της, να πάνε να ψηφίσουν, αφού σε πολλές Πολιτείες (Indiana, Iowa, Washington DC, Maryland, Delaware, South Dakota, Rhode Island, Pennsylvania, New Mexico και Montana) χθες Τρίτη είχαν εκλογές.


Παράλληλα η Kylie τήρησε το μήνυμα της #blackouttuesday, που ήθελε τη βιομηχανία του θεάματος να κάνει χθες  παύση και ανεβάζει από χθες μόνο μαύρα πλαίσια στις αναρτήσεις της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Kylie σε αντίθεση με την αδελφή της Kim Kardashian (της οποίας ο σύζυγος Kanye West στήριξε ανοιχτά τον Trump, ενώ η ίδια η Kim φωτογραφίζονταν με την Clinton) ποτέ άλλοτε δεν είχε πάρει πολιτική θέση, ούτε είχε μιλήσει για θέματα πολιτικής ή εκλογών.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Jun 2, 2020 at 11:16am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!