GOSSIP

Kate & William ξεκινούν νομικό πόλεμο με γνωστό περιοδικό

Από την αρχή είχε γίνει φανερό πως το βρετανικό παλάτι, είχε ενοχληθεί πολύ με το νέο αφιέρωμα του περιοδικού Tatler, στη Kate Middleton, αφού αμέσως είχε βγάλει ανακοίνωση για να διαψεύσει τα όσα αναφέρει, αλλά φαίνεται πως πλέον ξεκινά ένας νομικός πόλεμος των Kate και William με το περιοδικό.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα στο βρετανικό Τύπο ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ αναλαμβάνουν νομική δράση εναντίον του περιοδικού, μετά την δημοσίευση μιας σειράς ψευδών ειδήσεων για την Kate. Το ζευγάρι απέστειλε, ήδη, «νομικά έγγραφα» στο περιοδικό.


Θυμίζουμε πως το επίμαχο δημοσίευμα με τον τίτλο του φρόντιζε να συγκρίνει την Kate Middleton με την Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας, ενώ τα όσα ανέφεραν οι πηγές στο μακροσκελές αφιέρωμα που συνόδευε το εξώφυλλο, είναι φανερό πως προκάλεσαν οργή στο παλάτι, αφού μιλούσε για πιθανές διατροφικές διαταραχές της Kate, περιέγραφε μέλη της οικογένειάς της ως αριβίστες και αναφέρονταν στην κόντρα των Kate και Meghan με αφορμή τα... καλσόν που θα φορούσαν τα παρανυφάκια στο γάμο της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry.(μπορείτε να δείτε εδώ τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα).


Σύμφωνα με πληροφορίες της κυριακάτικης Mail, το περιοδικό είχε προσεγγίσει τον Φεβρουάριο το παλάτι του Κένσιγκτον και ζήτησε να ποζάρει η Κέιτ Μίντλετον για το εξώφυλλο ή να έχει μια αποκλειστική φωτογραφία της. Το αίτημα απορρίφθηκε με ευγένεια και το περιοδικό δεν έδωσε την ευκαιρία στο παλάτι να δει το περιεχόμενο του αφιερώματος πριν την δημοσίευση.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που το ζεύγος μηνύει ένα περιοδικό, αφού το καλοκαίρι του 2012 το γαλλικό περιοδικό Closer είχε δημοσιεύσει τόπλες φωτογραφίες της Kate, όταν το ζευγάρι έκανε διακοπές σε έπαυλη στη νοτιοανατολική Γαλλία. Ο William τότε ζήτησε από το περιοδικό ως αποζημίωση το ποσόν του 1,5 εκατ. ευρώ. Τον Σεπτέμβριο του 2017 γαλλικό δικαστήριο στη Ναντέρ επέβαλε στο περιοδικό να καταβάλει το ποσόν των 100.000 ευρώ στο λαμπερό ζευγάρι. Επίσης, επιβλήθηκε πρόστιμο 45.000 ευρώ στον εκδότη και στον διευθυντή έκδοσης του Closer, ποσόν που, όμως, δεν δόθηκε στους Βρετανούς γαλαζοαίματους.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!