GOSSIP

To Forbes διαψεύδει πως η Kylie Jenner είναι δισεκατομμυριούχος

Μολονότι το περιοδικό Forbes, ήταν αυτό που για δύο συνεχείς χρονιές είχε χαρίσει στην Kylie Jenner, τον τίτλο της νεότερης αυτοδημιούργητης δισεκατομμυριούχου στον κόσμο (αφαιρώντας τον τίτλο από τον Mark Zuckerberg του Facebook) τώρα με ένα δημοσίευμα αναφέρει πως αυτό τελικά δεν ισχύει.

Το δημοσίευμα, αναφέρει πως η Kylie, η μητέρα της Kris Jenner καθώς και οι συνεργάτες της, προσκόμισαν "πιθανά πλαστά" στοιχεία, προκειμένου να διογκώσουν το ύψος της περιουσίας της 22χρονης αδελφής της Kendall Jenner και των Kim, Khloe και Kourtney Kardashian .


Η μεγάλη αύξηση της περιουσίας της Kylie είχε βασιστεί κυρίως στα έσοδα από την Kylie Cosmetics, από την οποία αργότερα πούλησε μερίδιο 51% στην εταιρεία ομορφιάς Coty, σε μια συμφωνία που αποτίμησε την εταιρεία στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.


Ωστόσο, το Forbes και οι Chase Peterson-Withorn και Madeline Berg ξεγύμνωσαν το ψέμα της Κάιλι Τζένερ. Οπως αναφέρουν σε εκτενές δημοσίευμα η Kylie και η μητέρα της, Kriw Jenner διογκώνουν τον πλούτο τους σε έγγραφα που παρείχαν για τη δημοσίευση σχετικά με τον προσωπικό πλούτο της νεαρής  και τα έσοδα της εταιρείας της. «Είναι σαφές ότι το στρατόπεδο της Kylie είπε ψέματα», σημειώνει το Forbes.


Το Forbes αναφέρει ότι οι Jenners παρείχαν στο περιοδικό φορολογικές δηλώσεις «που πιθανότατα είναι πλαστές». Ο πλούτος της είναι πιθανότατα κοντά στα 900 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την εκτίμηση του Forbes. Το Business Insider απευθύνθηκε σε έναν εκπρόσωπο της Kylie για να σχολιάσει το δημοσίευμα αλλά αρνήθηκε να προσχωρήσει σε κάποια δήλωση σχετικά με τις αποκαλύψεις του Forbes.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!