GOSSIP

Πένθος για την ηθοποιό Αγγελική Δαλιάνη - Πέθανε η γιαγιά της [εικόνα]

H ηθοποιός Αγγελική Δαλιάνη, ανακοίνωσε μέσω Instagram, πως έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη γιαγιά της, από την οποία πήρε και το όνομά της και την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Η Αγγελική Δαλιάνη το βράδυ της Κυριακής γνωστοποίησε την απώλειά της μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο instagram που συνοδευόταν από μια κοινή τους φωτογραφία και λίγους στίχους του Λορέντζου Μαβίλη.

«Αντίο Αγγελικουλα μου, Αγγέλω μου, μαχήτρια μου, αγαπημένη μου γιαγιούλα, μάνα μου, φύλακα Άγγελε μου. Έζησες χρόνια πολλά, έναν ολόκληρο αιώνα, όχι όλα καλά, αλλά κατάφερες όμως να ευχαριστηθείς τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου και τα δισέγγονα σου. Μας έδωσες την αγάπη σου απλόχερα και εμείς κάναμε τα πάντα για να την πάρεις πίσω.

Ήσουν ο πιο μορφωμένος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου κι ας μην είχες πάει ποτέ σχολείο αγαπημένη μου. Το όνομα μας όμως σου έμαθα να το γράφεις γιαγιούλα μου.

Για μένα δεν έφυγες ποτέ, θα είσαι πάντα δίπλα μου, οι κουβέντες που κάναμε, οι συμβουλές σου και οι ευχές σου θα με ακολουθούν μια ζωή. Είσαι δίπλα μου και με τιμή και σεβασμό σου εκφράζω δημόσια την αγάπη μου.

Εύχομαι γιαγιούλα μου να μπορώ σε βλέπω στα όνειρα μου!
Καλό ταξίδι ψυχή μου!!!
«Αν δεν μπορείς παρά να κλαις το δείλι, τους ζωντανούς τα μάτια σου ας θρηνήσουν. Θέλουν μα δε βολεί να λησμονήσουν».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani) on May 24, 2020 at 1:55pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!