GOSSIP

Η Παπαγεωργίου παραδέχτηκε πως είχε κόντρα με την Καγιά [βίντεο]

Από την αρχή του τηλεοπτικού σόου GTNM πολλά λέγονταν για πιθανή μεγάλη κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στα δύο μοντέλα και κριτές του σόου: την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Βίκυ Καγιά.

Και τώρα που είναι πλέον επίσημη η αποχώρηση της Ηλιάνας από το σόου και ήδη έχει ανακοινωθεί ποιο μοντέλο θα πάρει τη θέση της στην κριτική επιτροπή, η Ηλιάνα, πλέον δημόσια παραδέχτηκε πως υπήρχαν προβλήματα στη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά.


Μιλώντας στην κάμερα πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής η Ηλιάνα είπε: «Το GNTM είναι ένα φανταστικό πρότζεκτ που το αγαπώ πάρα πολύ. Τους εύχομαι το καλύτερο, έχω μόνο καλά πράγματα να πω για το GNTM, για το κανάλι, για την παραγωγή. Δεν θα έχω παρουσία στο Greece’s Next Top Model, ισχύει. Έχω συζητήσει με το Star και έχουμε υπέροχες σχέσεις. Το ότι δεν συνεχίζουμε είναι ένα άλλο κομμάτι», δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με την Βίκυ Καγιά απάντησε: «Σε μία δουλειά, όχι μόνο στην τηλεόραση, ποιος δεν έχει προβλήματα; Ποιος δεν θα έχει κάποια κόντρα; Δεν έχουμε πάντα και τις καλύτερες μέρες μας. Φυσικά και είχαμε προβλήματα αλλά τώρα εγώ είμαι αλλού, συνεχίζω και όλα καλά».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!