GOSSIP

O Bradley Cooper δεν το κρύβει πως είναι... χαζομπαμπάς [εικόνες]

O χολιγουντιανός σταρ Bradley Cooper, θεωρείται ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες του σινεμά και κατάφερε να γίνει πάμπλουτος και να καταξιωθεί και ως σκηνοθέτης, μέσα από το φιλμ A Star is Born με τη Lady Gaga.

Όμως στη προσωπική ζωή του, τα τελευταία χρόνια ήταν μάλλον άτυχος, αφού πέρυσι το καλοκαίρι χώρισε με τη σύντροφό του και διάσημο μοντέλο Irina Shayk με την οποία έχει αποκτήσει μια κόρη, την μικρούλα Lea Sheine.


Έκτοτε, το πρώην ζευγάρι, έχει συμφωνήσει σε κοινή κηδεμονία του παιδιού και έτσι και οι δυο έχουν ως έδρα τους τη Νέα Υόρκη (και όχι το Λος Άντζελες, όπου βρίσκονταν η έπαυλή όπου διέμεναν ως ζευγάρι) ώστε ο Bradley να βλέπει όσο γίνεται πιο συχνά την κόρη του.


Και ο 45χρονος σταρ προφανώς λατρεύει την κόρη του και δεν κρύβει πως είναι χαζομπαμπάς, αφού οι παπαράτσι τον εντόπισαν να έχει βγει για έναν περίπατο με την κόρη του στη Νέα Υόρκη και στις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου, μπαμπάς και κόρη φορούν και οι δυο μάσκες, ενώ όπως θα δείτε ο... χαζομπαμπάς Bradley φορά στα μαλλιά του και μια ροζ στέκα με φιογκάκι που προφανώς ανήκει στο κοριτσάκι του.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!