GOSSIP

Η Έλλη Κοκκίνου ανέβασε μια σπάνια πόζα με το γιο της [εικόνα]

Το 2007 η γνωστή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου παντρεύτηκε τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, αλλά το ζευγάρι χώρισε μετά από τρία χρόνια έγγαμου βίου.

Από αυτό το γάμο, η 49χρονη τραγουδίστρια απέκτησε τον μονάκριβο γιο της Αλέξανδρο Βασιλειάδη και εδώ και χρόνια φροντίζει να κρατά το παιδί της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Τώρα όμως, ο Αλέξανδρος, είχε γενέθλια και έγινε 12 ετών και η διάσημη μαμά του, αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση και να ανεβάσει στο Instagram, μια όμορφη πόζα με το γιο της, για να του ευχηθεί και δημοσίως "χρόνια πολλά".

Συγκεκριμένα, η Έλλη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία που έβγαλαν οι δυο τους σε ένα πάρκο, με την τραγουδίστρια να κρατά αγκαλιά τον πιτσιρικά και να χαμογελά, κρατώντας παράλληλα στα χέρια της τέσσερα μεγάλα μπαλόνια.

«Σου εύχομαι η ζωή που θα χαράξεις να είναι αυτή που ονειρεύεσαι και θέλει η καρδιά σου. Χρόνια σου πολλά αγόρι μου. Σε λατρεύω. #happy12 #birthdayboy #happymom #Elli» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!