GOSSIP

Οι Meghan & Harry άρχισαν να... ξεχρεώνουν το Frogmore Cottage

Ένα από τα ζητήματα που είχαν προκαλέσει σάλο μετά το διαβόητο "Megxit" ήταν το υπέρογκο κόστος της ανακαίνισης στο Frogmore Cottage, την κατοικία που είχε παραχωρήσει η βασίλισσα Ελισάβετ στους Meghan & Harry για να γίνει το σπίτι τους στην Αγγλία, το οποίο και το ζευγάρι εγκατέλειψε για να μετακομίσει μόνιμα στις ΗΠΑ.

Η ανακαίνιση της πολυτελούς ιστορικής εξοχικής κατοικίας είχε κοστίσει πάνω από 2,4 εκατομμύρια λίρες και πολλοί είχαν σχολιάσει τις "παράλογες" απαιτήσεις της Meghan, όπως το γεγονός πως είχε ζητήσει να βαφτούν οι χώροι με ειδική "βιολογική" μπογιά, αφού εκεί θα ήταν το πρώτο σπίτι του παιδιού της Archie.


Μετά το Megxit πολλοί ήταν αυτοί που σχολίαζαν πως το ζευγάρι έπρεπε να αναλάβει αυτό το υπέρογκο κόστος των ανακαινίσεων (αν και όλοι συμφωνούν πως το συγκεκριμένο ακίνητο όντως χρειάζονταν μια ανακαίνιση) και να αποζημιώσει τους Βρετανούς, αφού τα έξοδα των εργασιών είχαν γίνει με χρήματα του δημοσίου.


Και τώρα η Daily Mail αποκαλύπτει στο κυριακάτικο φύλλο της, πως το ζευγάρι έχει όντως αρχίσει να αποπληρώνει αυτό το κόστος, αφού η συμφωνία που έγινε μετά το Megxit, περιλαμβάνει και την καταβολή μινιαίου "ενοικίου" για τη σταδιακή αποζημίωση του κόστους της ανακαίνισης του Frogmore Cottage, το οποίο φυσικά συνεχίζει να αποτελεί ιδιοκτησία του Harry, αφού ήταν γαμήλιο δώρο από τη γιαγιά του.


Η εφημερίδα αναφέρει πως το ζευγάρι, θα πληρώνει 18,000 λίρες Αγγλίας τον μήνα και ήδη έχει κάνει την πρώτη πληρωμή τον περασμένο μήνα. 


Φυσικά το δημοσίευμα σχολιάζει πως το ζευγάρι θα πρέπει να πληρώνει αυτό το ποσό, πάνω από 11 χρόνια για να ξεχρεώσει το κόστος της ανακαίνισης.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!