GOSSIP

Η κόρη της Gwyneth Paltrow μεγάλωσε και πλέον είναι φτυστή η μαμά της

Η Apple, η κόρη που απέκτησε η χολιγουντιανή σταρ Gwyneth Paltrow από τον πρώην γάμο της με τον τραγουδιστή Chris Martin των Coldplay, έγινε πλέον 16 ετών και η ομοιότητα της με τη διάσημη μαμά της, είναι εκπληκτική.

Η Apple Martin αναγκάστηκε να γιορτάσει τα "sweet 16" γενέθλιά της σε καραντίνα, λόγω της πανδημίας, χωρίς πάρτι και φίλους.


Και η διάσημη μητέρα της, ανέβασε στο Instagram μια σειρά από όμορφες πόζες της 16χρονης κόρης της, στις οποίες η νεαρή φορά ένα όμορφο φλοράλ φορεματάκι και η Gwyneth ζήτησε συγγνώμη από την κόρη της, που λόγω των συνθηκών πέρασε έτσι τα γενέθλιά της.


Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο της κόρης της, λέγοντας πως έχει ένα απίστευτο χιούμορ και είναι πανέξυπνη και η Gwyneth δήλωσε πως νιώθει τυχερή που είναι μητέρα της, ενώ μίλησε και για το πόσο απολαμβάνει τις στιγμές που οι δυο τους συζητούν αργά το βράδυ και έτσι μαθαίνει τι πραγματικά απασχολεί την κόρη της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on May 14, 2020 at 1:28pm PDT



Πάντως με το που αναρτήθηκαν οι νέες πόζες της Apple, αμέσως όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν την απίστευτη ομοιότητα της μικρής με τη μαμά της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!