GOSSIP

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Φουρέιρα θα πάει στη Eurovision

Μπορεί το Fuego να μην κέρδισε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό της Eurovision το 2018, αλλά έκτοτε, η Ελένη Φουρέιρα, μοιάζει να έχει καταφέρει να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του μουσικού διαγωνισμού, αφού και πέρυσι ήταν καλεσμένη στο Ισραήλ και φέτος κλήθηκε να συμμετάσχει στο Eurovision event που θα γίνει στις 16 Μαΐου, μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης του φετινού διαγωνισμού στο Ρότερνταμ, εξαιτίας της πανδημίας.

Συγκεκριμένα η  «εκρηκτική» performer θα συμμετάσχει στο online μουσικό event «Europe Shine A Light», που θα μεταδοθεί αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου στη θέση της φετινής διοργάνωσης που ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και, συγκεκριμένα, στην ενότητα «Eurovision Heroes», όπου θα εμφανιστούν καλλιτέχνες που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το κοινό, αφήνοντας το «αποτύπωμά» τους στην Eurovision.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε να συνδέσει αμέσως το όνομά της με την Eurovision. Αν και το «Fuego» τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Eurovision 2018, πολλοί την χαρακτήρισαν ως ουσιαστική νικήτρια της διοργάνωσης, με το τραγούδι να «σαρώνει» ανά την Ευρώπη και την ίδια να κάνει μια πολύμηνη sold out περιοδεία σε πολλές χώρες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on May 19, 2019 at 10:39am PDT


Να σημειωθεί πως στο ίδιο event θα απολαύσουμε και μια ακόμη διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια που στο παρελθόν συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία δυο φορές στο διαγωνισμό και μάλιστα τη μία πήρε και την πρωτιά, που φυσικά είναι η Έλενα Παπαρίζου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) on Aug 11, 2019 at 12:40pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!