GOSSIP

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου [εικόνες]

Ο μουσικός και παρουσιαστής Ανδρεάς Μικρούτσικος, είχε πρόσφατα μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, θρηνεί για το θάνατο του αδελφού του Θάνου, αλλά έχει στο πλευρό του μια νέα σύντροφο.

Ο 69χρονος σήμερα Ανδρέας, στο παρελθόν έχει κάνει τρεις γάμους (τη Μαρία Δημητριάδη, τη Φωτεινή Γεωργαντά και τη Δήμητρα Ρουμπέση), ενώ για χρόνια ήταν ζευγάρι με τη Σοφία Βόσσου, με την οποία παραμένουν καλοί φίλοι.


Μάλιστα η τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου, ήταν αυτή που αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως ο Ανδρέας είναι και πάλι ερωτευμένος.
 

Σύμφωνα με την Espresso η γυναίκα που “έκλεψε” την καρδιά του παρουσιαστή, ακούει στο όνομα Έλενα Μαστραγγελλή. Η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου έχει καταγωγή από το Μεσολόγγι και έχει κάνει σπουδές στην ιχθυολογία. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω, έχει μια κόρη και όπως αναφέρει στους λογαριασμούς της στα social media, εργάζεται σε εταιρεία μεταφορών.

Οι δύο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και συζούν στην Κηφισιά! Μάλιστα, δεν κρύβουν τον έρωτα τους, καθώς η Έλενα Μαστραγγελλή συχνά αναρτά κοινές τους φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. 

Στο δημοσίευμα της Espresso αναφέρεται επίσης, πως η Έλενα Μαστραγγελλή ήταν εκείνη που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, όταν ο παρουσιαστής αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του στις αρχές Ιανουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!