GOSSIP

Χειρουργεία έκαναν οι δυο κόρες των Pitt - Jolie [εικόνες]

Σοβαρές περιπέτειες υγείας είχαν τα δύο από τα έξι παιδιά του πρώην ζεύγους Pitt - Jolie και το αποκάλυψε η ίδια η χολιγουντιανή σταρ.

“Πέρασα τους τελευταίους δύο μήνες εντός και εκτός χειρουργείων με τη μεγαλύτερη κόρη μου και λίγες ημέρες πριν παρακολούθησα τη μικρότερη αδερφή της να υποβάλλεται σε εγχείρηση για τους γοφούς της. Ξέρουν ότι το γράφω αυτό, γιατί σέβομαι την ιδιωτική τους ζωή και το συζητήσαμε μαζί και με ενθάρρυναν να γράψω. Κατανοούν ότι το να περνούν από ιατρικές προκλήσεις και να παλεύουν για να επιβιώσουν και να θεραπευτούν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είναι υπερήφανες.”, έγραψε η Jolie σε κείμενό της που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Time.


Θυμίζουμε ότι η Jolie είναι μητέρα έξι παιδιών: του 18χρονου Maddox, του 16χρονου Pax, της 15χρονης Zahara, της 13χρονης Shiloh και των 11χρονων διδύμων Vivienne και Knox.


Η Shiloh εθεάθη πρόσφατα με πατερίτσες, άρα πιθανά αυτή και όχι η Vivienne έκανε χειρουργείο μαζί με τη 15χρονη Zahara.


Μολονότι η Jolie δεν αναφέρθηκε πουθενά στο κείμενο της στον πατέρα των παιδιών, τον Brad Pitt, δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως ο σταρ ήταν στο πλευρό των παιδιών του όταν νοσηλεύτηκαν και μάλιστα αυτός ήταν ο λόγος που απουσίαζε από την τελετή απονομής των βραβείων BAFTA στο Λονδίνο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!