GOSSIP

Και ο Πάνος Βλάχος θα παίξει σε σειρά του Netflix

Μετά το Γιάννη Σπαλιάρα, ένας ακόμη Έλληνας αποκάλυψε πως πήρε ένα ρόλο σε μια τηλεοπτική σειρά του Netflix.

O λόγος για τον Πάνο Βλάχο, που όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, έχει μετακομίσει μόνιμα στις ΗΠΑ, μαζί με τη σύντροφό του Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και οι δυο τους προσπαθούν να κάνουν καριέρα ως ηθοποιοί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.


Τώρα ο Πάνος βρέθηκε καλεσμένος στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ1 «Σημείο Συνάντησης», μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Στη συγκεκριμένη εκπομπή δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα, συζητάνε μεταξύ τους, κάνοντας αποκαλύψεις.

Εκεί ο Πάνος Βλάχος αποκάλυψε πως θα τον δούμε σε μια μεγάλη παραγωγή του Netflix που πρόκειται να προβληθεί την επόμενη χρονιά και λέγεται «Selena».

«Έπαιξα ένα μικρό ρόλο σε μια μεγάλη σειρά που θα βγει του χρόνου στο Netflix και λέγεται Selena. Γυρίζεται στο Μεξικό και ταξίδεψα εκεί. Έκανα έναν Λατίνο. Είναι η ιστορία μιας πολύ διάσημης τραγουδίστριας. της Selena Quintanilla. η οποία έκανε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Πολλά τραγούδια της είναι μεγάλα hit.

Είναι μια mini σειρά για τη ζωή της. Και εγώ παίζω έναν πολύ εκκεντρικό φωτογράφο της εποχής, ο οποίος αποτύπωσε το πρώτο μεγάλο πορτραίτο της. Η σειρά είναι τρεις κύκλοι των έξι επεισοδίων. Εγώ παίζω σε δύο επεισόδια» είπε ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος παράλληλα ανέφερε πως πήρε μέρος και στα γυρίσματα μιας ταινίας στην οποία υποδύεται τον κακό.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!