GOSSIP

Δύσκολες ώρες για τον Cristiano Ronaldo - Έπαθε εγκεφαλικό η μαμά του

O άσσος των γηπέδων ποδοσφαίρου, ποτέ δεν έκρυψε την αδυναμία που τρέφει για τη μητέρα του, τη Dolores Alveiro και τώρα που η μαμά του αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας φρόντισε να είναι δίπλα της.

Η μητέρα του Cristiano, εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, αφού το 2007 χρειάστηκε να κάνει μία σειρά χημειοθεραπειών, καθώς είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού.
Τώρα όμως υπέστη εγκεφαλικό και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Μαδέιρα, όπου και νοσηλεύεται, με την κατάσταση της υγείας της 65χρονης να θεωρείται κρίσιμη, αλλά ελεγχόμενη.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους, με μήνυμά του στο Twitter ενημέρωσε για την κατάστασή της υγείας της μητέρας του, ζητώντας παράλληλα ιδιωτικότητα.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης για την μητέρα μου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και αναρρώνει στο νοσοκομείο. Εγώ και η οικογένειά μου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ιατρικό επιτελείο που την φροντίζει και να ζητήσουμε ευγενικά να υπάρξει λίγη ιδιωτικότητα σε αυτές τις στιγμές» έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!